Miyata, ben bu mangayı 8 senedir okuyorum ve tabiki de mangayı ciddiye alarak konuşuyorum. Attığım sahne animede gayet güzel gösterilmiş o sebeple sorun görmediğim için attım. Boksör arkadaşınla dene dememde senin iyiliği düşünmemden. O canını yakmayacak seviyeyi bilir. Benimle denesen ben çok ayarsızım aynı güçte vuramam. (kıyamam birde) ? Her neyse.
Attığın sahnelerin tamamını biliyorum, defalarca okuduğum izlediğim dövüş bu. Olabilir rakamlarda 1-2 kayma yapmış olabilirim sıkıntı yok.
2,4,8,9,13,14,15,16,17 (toplamda 9) Bu bölümlerde Katakuri hep gardını almış bir şekilde kendini savunuyor.Darbenin şiddeyiyle 300 metre uçuyor hepsinde de bir oranda hasar alıyor, buraya kadar sorun yok.
Bu yumrukların çarpışmasında bu bu denli ciddi bir güç farkı olmasaydı, bende Katakuri'nin savunduğu kısımları hasar aldı sayardım. Sonuçta bu silahlanma hakisi saldırıda nasıl bu kadar ciddi bir fark koyuyorsa ortaya, savunmada da aynı düzeyde aldığı hasarı azaltıyor. ( sadece 2. görselde kan kusuyor Katakuri ).
Yukardaki görsel, bu konunun esas çıkış noktası olan ''Katakuri'nin dayanıklılığı ne boyutta ?'' tarafında da beni destekliyor. Katakuri 10 vuruyorsa Luffy 7 vuruyor (Yine sallıyorum rakamları,anlarsın beni umarım) Yani bir bakıma Luffy 35 x10 , Katakuri 10x7 hasar alıyor
Bizim mevzuya dönersek bir kaç defa okuduğum Kata vs Luffy'de, harbiden Luffy 9-10 tane sağlam geçirmiş.Neden daha az olarak hatırladım bilmiyorum belkide üzerinden seneler geçince evrime uğramış kafamda kendi kendine.Ama kesinlikle 15-16 tane değil
Bir şeylere kulp bulmaya çalıştığım falan yok yani. Konunun buralara kadar gelmesinin tek sebebi, benim aynı yukarda ki gibi bir örnek vermem oldu. Luffy 7 değil belkide 8 vuruyordur.Bunun matematiği nasıl yapılabilir ki ? Ben yapamam, istersen sen dene.
Senin beğenmediğin redditteki eleman nokta atışı yapmış bu arada. ?Ama yinede harcadığın bu emeği takdir ediyorum. Bu kadar ciddiye alacağını tahmin etmedim, yanılttın beni bu konuda?