Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 191 40.2%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.5%

  • Kullanılan toplam oy
    475
O dayağa luffy de dayanmadı ki.

@Halil Yılmaz

Ben queen dayanıklıdır veya dayanıksızdır demiyorum. Big mom’ın haki kullandığını gösteren bişey yok orda.

Haki efekti koyma şartı niye olmasın? 10 taneden birinde var diyorsun da hangisinde var? Vururken nerde kullanmış hafıza yokken?
Kral hakisini koysa zaten temassız vurur. P1’de gördük bunu. Ama yıldırım veya karartma bile yok hiçbir şey yok.

Her şeyi geçtim luffy vol1 duvar hakisiyle bloklamaya kalktı bunu. Kral hakisini duvar hakisi bloklayabilir mi?
Görünmez zırh hakisi efekti her zaman çizilmiyor. Cracker'ın busoshoku haki saldırıları örneğin Luffy tarafından çok güçlü diye anlatıldı ama adamın Gear 4 Luffy ile savaştığı zaman dahil saldırılarının çoğu yine efektsiz, nadir olarak vurma anında siyah efekt çiziliyor o kadar. Yonkou kumandanı ve üstü seviyesi ya da Koramiral ve üstü seviyesi adamların saldırılarına haki efekti çizilmesi zorunluluğu göremiyorum ben. Saldırıları her türlü hakili...
Bu arada Luffy bloklayamadı zaten.
 
Anlat anlat güzel oluyor peri masalları :fool:
Neyini anlatayım daha her şey ortada. :ehe: O kadar laf etsen de sonuç ortada işte. Uzay zamanı bile kesebilen yüce Zuru-sama aşağıda organik varlıkların ışık hızına ulaşıp ulamayacağını öğrenmek için test objeliği yaparken ondan daha dayanıksız ve vitaminsiz(şakasına da olsa yazarken elim ayağım titredi ? ) Lütfü de King'i ciklet gibi çiğneyebilecek adamla gök yarıyor xd
 
Ya sen var ya.. Ulan bu nasıl bir manga bilgisi. Tek örnekte patladım. Abicim sen çok dehşet birine benziyorsun. Bundan sonra bu engin bilgilerinle benimle lütfen tartışma. Yemin ederim az daha boğuluyordum bu bilgi deryasında off Allah'ımmm!
Aynen, bir tek senin manga bilgin iyi. Yaptığın yorumlar objektif ve mutlak. Seninle aynı fikirde olmayan insanlarla alay etme dostum. Düşünceleriniz uyuşmuyorsa ya engel at ya yazma ya da güzel bir üslupla rahatsız olduğun konuyu dile getir orada bitsin. Bak RT ile yukarıda biz tatlı bir şekilde bitirdik tartışmamızı.
 
Kaçmışlığı var, doğru. Zoro dayanırdı ama.
Sadece 1 kere kaçsa keşke. Daha dövüşün ilk saatinde luffy’i taklit eden haline karşı bayıldı:

Luffy’nin 10 saati baya boş geçti. Kata bırakıp gemi yakma planlarıyla uğraştı, Mızrakla kovalanırken dayak yemedi, boundman dayanıklıydı, dışarda uzun süre bekledi, mochi yediğinde enerjisi geri geldi falan.
Son dönüşünde de arada bi geleceği gördüğü için kıl payı canını kurtarıyordu hep. Zoro daha dayanıklıysa da bu kadar fark fazla absürt bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık