Sanji’nin suit giyip abana abana vurduğu page one sapasağlamdı. Luffy elephant gun’la ona tek attı.
Dressrosa’da diable jumbe’lı tekme bloklayan dof siyah armament bile basmadı bacağına.
Queen uçsa da hasar yemiyor belirtti bunu. Chopper bile yerden yere vuruyordu. Zoro ve sanji’nin giriş yaptığı yerde aldıkları saldırıdan gülerek kalktılar. Daha bu bölüm bile sanji söylemiş nasıl hasar vereceğim çok dayanıklı bu diye.
Beklemiyorken darbe yiyince helikopter oldu ama hasar yediği de yok. Abartılacak bişey değil bence o yüzden. Luffy de bi g3 saldırısıyla kaido’yu yere yapıştırdı sonra dövüşte gear 4 bile aynı etkiyi göstermedi.
_______
Kata g2’den baya hızlıydı sahne aramak istemiyorum. Luffy kata’ya doğru koşarken kata luffy’nin 10 metre arkasındaki adamların yanına ışınlanıyor. Luffy’nin yumruğu brulee’ye değecekken kata 20-30 metre uzaktan gelip yumruğu yakalıyor.
Hatta snakeman’a karşı bile yavaş kalmadı. Boundman dof’un önünden yok olup arkasında beliren bişeydi snakeman nasıl kim bilir. Sanji yeni haliyle anca kata hızını yakalamış olabilir.
_______
Gear 2’nin daha iyisini yapıyor. Gear 3’ün birkaç katını yapıyor. Gelecek görüyor. Armamenti epey daha üstündü. Baya üst modeliydi yani luffy’nin. Bi de kendine has güçleri, teknikleri, mızrağı vardı.
Bu kadar fark yüzünden en son uyanışsız halini anca aldı luffy zaten. Snakeman’a karşı uyanış kullanmadan dövüşmüştü.
Güçlenmeler anca bu farkları kapatmalı. Gen uyanışı bu kadar da süper bi güç değil. Hadi bi gen uyanışı luffy’den bu kadar güçlü birine denk yapsa bile suit bi uyanışa bedel değildir herhalde?
Bana abartıyorsun gibi geldi. Gen ve suit o kadar süper bi güçlenme olsa germa o duruma düşmezdi.
Bazı şeyleri karıştırıyorsun şimdi tek tek anlatayım sana.
Sanji suiti 2. kere giydikten sonra bir şeyler oluyor bana kendimi tuhaf hissediyorum o andan beri diyor, yani King ile kapıştıktan sonra o yüzden ondan öncesini almaman lazım.
Luffy tek attı demişsin ama o Luffy, Kata ile dövüşün Luffy mi ? Değil sen de biliyorsun Wano başladıktan beri bir çok defa gücü yükseldi.
Rosa'da Sanji örneğin bu yüzden(Suiti ikinci giyişinden öncesinde kaldığı için) geçersiz.
Queen uçsa da hasar yemiyor bu Queen'in avantajı, Kata yediklerinden gayet etkiliniyordu.
Beklerken darb yedi helikopter oldu Queen hasar almadı ama aynısını söylemezsin Kata için, Kata yediği düz tekmede kan veriyordu.
--------------------------------------------
Kata g2'den hızlı, Snake Man'e yavaş kalmadı vesaire bunları söylemene gerek yok Kata bitiremedi Luffy'i, Luffy baya baya gücünü saklıyorken üstelik, kardeşi sayesinde verdi hasarı.
-------------------------------------------
Bence hiç abartmıyorum, Sanji'nin ne halde bacağını gördün mü yada bedeni ne hale gelmiş ? Ama nasıl yenileniyor, bildiğin iksir gibi bir şey olmuş üstelik bu tek başına değil bir de inanılmaz sert mi desem dayanıklı mı desen bir vücuda sahip olmuş kılıç kırılıyor azıcık acıttı diyor.
Sen böyle bir vücuda hasar versen bile yenilenmesi var, Kata daha Luffy'nin normal halinin işini bitiremedi rahat bir şekilde. Sanji ile desen ki şuan Queen yerine Kata dövüşse kazanamaz o zaman belki diyebilirim ama Wano sonu güçlerini fark etmiş kullanan bir Sanji, Kata'ya hem ters hem de güçlü gelir.
Eğer örnek vereceksen bana Sanji'nin suiti ikinci giyişinden sonra yada Luffy'nin Top Kek'de yaptıklarından örnek ver çünkü iki karakter aynı değiller ayrı zamanlarda.