King'i alır diyorum.Hadi biraz Magellan'ın seviyesini konuşalım. İki yıl önceki karakterlere çöp çekenlerle bir güreşelim
King'i alır diyorum.Hadi biraz Magellan'ın seviyesini konuşalım. İki yıl önceki karakterlere çöp çekenlerle bir güreşelim
Mantıklı olan çöp çıkması. Ama %90 retcon yiyecek.Hadi biraz Magellan'ın seviyesini konuşalım. İki yıl önceki karakterlere çöp çekenlerle bir güreşelim
Amirale yakın veya amiral seviyesi.Hadi biraz Magellan'ın seviyesini konuşalım. İki yıl önceki karakterlere çöp çekenlerle bir güreşelim
Zehir işlediği sürece amiral aşağısı herkese karşı şansı var. Bi anlık açığa bakar.Hadi biraz Magellan'ın seviyesini konuşalım. İki yıl önceki karakterlere çöp çekenlerle bir güreşelim
Magellan'ı Amiraller, İmparatorlar dışındaki karakterlerin indirebilse de ardından yere yığılıp can vereceğinden gram şüphem yokKing'i alır diyorum.
Luffy ve Kid'de kelepçenin zayıflatma etkisini gördük. Bu adam kelepçeli de olsa Roger'ın rakibi olan Shiki gibi adamları tutuyordu hapishanede.Magellan'ı Amiraller, İmparatorlar dışındaki karakterlerin indirebilse de ardından yere yığılıp can vereceğinden gram şüphem yok
O kadar yoktur yav. Amiralleri çok ayrı havada çizdi mangaka.Amirale yakın veya amiral seviyesi.
Bu resimde sadece koca bir yığın karizma görüyorumLuffy ve Kid'de kelepçenin zayıflatma etkisini gördük. Bu adam kelepçeli de olsa Roger'ın rakibi olan Shiki gibi adamları tutuyordu hapishanede.
2 yıl önce karasakal'ın tayfasını tekleyen adam 2 yıldan sonra neler yapmaz. En kötü ihtimalle amirale yakın diyorum. Meyvesi sıkıntılı zaten.O kadar yoktur yav. Amiralleri çok ayrı havada çizdi mangaka.