Oars jr'nin de ayağını kesmişti rahatlıkla.Hepsini aynı anda alır mı bilmiyorum da 1v2,1v3 yener.Doflamingo uçan altılın hepsini tek başına balır. Wb'nin uçan altılı seviyesi adamına yaptığı ortada.
Bu Daimyo'lar evlatlarına hiç iyi bakmıyor herhalde.
Denjiro yetim değil miydi?
Tümen komutanı Atmos ne gifterı... Koramiralleri biribiriyle dövüştürüyordu zaten o koramiraller altılıdan aşağı değildir.Tabii şöyle bir sorun var zoan açan adamların fiziksel gücü de fazla kontrolü de zor olur.Yapamazsa o yüzden yapamaz birden zoan açarlar falan.Yoksa meyvesiz olsalar Who harici hepsini oynatma ihtimali var.500 gifterdan biri olur anca bu.
Meyveli olsalar da fark etmez. Jozuyu bile kontrol etmişdi herif. Cracker'in askerlerini de kontrol edebilir Dof.Yoksa meyvesiz olsalar Who harici hepsini oynatma ihtimali var.
Aynen 13. bölük komutanı bu adam ne gifter'ı. Net uçan altılı seviyesi bu adam. WB'nin tayfasında gifterların yerini müttefik kaptanlar tutuyordur.500 gifterdan biri olur anca bu.
Uyanış kullanırsa net alır bence. Who dışında terletecek adam yok.Oars jr'nin de ayağını kesmişti rahatlıkla.Hepsini aynı anda alır mı bilmiyorum da 1v2,1v3 yener.
Kontrol işi haki ile bağlantılıdır bence.Buna göre Dof>Jozu ? ?Tümen komutanı Atmos ne gifterı... Koramiralleri biribiriyle dövüştürüyordu zaten o koramiraller altılıdan aşağı değildir.Tabii şöyle bir sorun var zoan açan adamların fiziksel gücü de fazla kontrolü de zor olur.Yapamazsa o yüzden yapamaz birden zoan açarlar falan.Yoksa meyvesiz olsalar Who harici hepsini oynatma ihtimali var.