Oda'nın çocukluk çizimlerinde bile killerın alnı kapalıydı. Kid de korsan kral olmak istiyor zaten. Üç göz ırkından çıkma ihtimali baya yüksek.Killer'in kafasında ağzı mı varmış yani ?
Oda'nın çocukluk çizimlerinde bile killerın alnı kapalıydı. Kid de korsan kral olmak istiyor zaten. Üç göz ırkından çıkma ihtimali baya yüksek.Killer'in kafasında ağzı mı varmış yani ?
Koffy, Lütfü falan böyle şeyler pek kullanmam ben ama Pembe Flamingo, demiştim evetPembe flamingo,Koffy gibi şeyler
Bu sayfa da teoriyi destekliyor.Oda'nın çocukluk çizimlerinde bile killerın alnı kapalıydı. Kid de korsan kral olmak istiyor zaten. Üç göz ırkından çıkma ihtimali baya yüksek.
Neresi göremedim ?Bu sayfa da teoriyi destekliyor.
Adama gülmeleri bile bir farklılığının olduğunun göstergesi.(kata'nın ağzı gibi)Neresi göremedim ?
Yamato. Luffy büyük bir zaman tuttun gibi bir şey diyor son bölümde eğer çeviri yanlış değilse. En az 1-2 saat vardır büyük ihtimal.@Alpamis sen süreleri güzel tutuyon şimdi Luffy'mi daha çok dövüşebildi Kaido ile Yamato mu ? ?
Adını süreciye çıkardılar he.Yamato. Luffy büyük bir zaman tuttun gibi bir şey diyor son bölümde eğer çeviri yanlış değilse. En az 1-2 saat vardır büyük ihtimal.
Biz de yanlış olmaz.Adını süreciye çıkardılar he.
Aslında Luffy hala aynı Luffy pek ben değişen bir şeyi yok. Zoro da son bir kaç bölümdür sanki o eski havayı verdi. Yoksa baya bir zamandır Mihawk çakması gibi ortalıkta dolaşıyordu. Laf atmak için de demiyorum ha baya kötüydü bir ara.Luffy'yi en azından zaman atlaması öncesinde sevmeyen biri, bu seriyi nasıl 600 bölüm okumaya devam edebilmiş bilmiyorum.