Neyse zamanı gelince tartışırız bunları yine, bana göre senin dediğin gibi bir üstünlük söz konusu değil ama senin fikrin bir şey diyemem.Ben jozu için öyle bir şey dendiğini inan hatırlamıyorum. Balık Adam Karate bakarsak haki den de üstün teknik. Ha mangaka malum hakiyi abarttı yok h.haki+b.haki falan lakin diğeri doğrudan havada ki suyu kullanıp rakibe vuruyor. Logia olsun olmasın fark etmez. Jozunun meyve pek önemli değil tabi ki savunma anlamında tartışmasız bir meyve lakin içten vuran teknik BAK. Saldırı gücü de her geçen manga da artan karakter jimbei o da croco gibi aslında oturmuş güce sahip değil. Şu denmiyor maalesef biri ana karakter uğruna harcandı diğeri nereye koysam diye diye düşünüyor. Jimbei vs jozu ayrı konuşulur es geçiyorum.
Ben croco yu küçümsemiyorum da jimbei rakibi değil maalesef. Ters adam ona karşı. Hele şuan haki de var işin içinde direk ters yani Croco da smoker gibi hakili kol yaparsa zaten sana kimse '' la croco ezik savunma onu hele hele '' diyemez O zamana kadar jimbei>>>croco...
Dediğim gibi zamanı gelsin...