45 dk Akainu tekse onu öldürürlerdi, yok tek değilse WB korsanlarından ve denizcilerden ölenler kesin olurdu. Bir şey iddia ederken az destekli yapmak lazım.senin gördüğün 20sn nin aslı offpanelde en az 45dkya tekabül eder.
45 dk Akainu tekse onu öldürürlerdi, yok tek değilse WB korsanlarından ve denizcilerden ölenler kesin olurdu. Bir şey iddia ederken az destekli yapmak lazım.senin gördüğün 20sn nin aslı offpanelde en az 45dkya tekabül eder.
Ciddi olunca pek diyalog kuramiyorum makara yaparken de ciddiye aliniyorum bu forumda bir gun beni anliycak buna inaniyorum.45 dk Akainu tekse onu öldürürlerdi, yok tek değilse WB korsanlarından ve denizcilerden ölenler kesin olurdu. Bir şey iddia ederken az destekli yapmak lazım.
Makara yaptığını belli edecek şekilde yazasan anlardım. Mesela, "Yok canıım o iki panel arası en az 45 dk, 46 ya da 44 değil net 45." gibi. Biraz daha belli edecek şekilde ifade edebilirsen yazarken, sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Bir de yazarak anlaşılan bir yer olduğundan, yanlış anlaşılmaya açık oluyor tabii bu tarz ayrıntılar.Ciddi olunca pek diyalog kuramiyorum makara yaparken de ciddiye aliniyorum bu forumda bir gun beni anliycak buna inaniyorum.
Ben aticam baskasi yakaliycak ben bunu seviyorum . Ben makaraciyim ama bu forumda boyle kapanlar cok var kaliteli trollerde var bence onlara dikkat etMakara yaptığını belli edecek şekilde yazasan anlardım. Mesela, "Yok canıım o iki panel arası en az 45 dk, 46 ya da 44 değil net 45." gibi. Biraz daha belli edecek şekilde ifade edebilirsen yazarken, sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Bir de yazarak anlaşılan bir yer olduğundan, yanlış anlaşılmaya açık oluyor tabii bu tarz ayrıntılar.
Akainu bir de öncesinde WB yendi.Marco King ve Queen karşısında bir saatte bu hale geldi, Akainu 50 tane tümenin üstüne tek daldı bana mısın demedi. Tank gibi adam.
Bir iki aya Dof ile de kıyaslanacak o zaman da sen King'i yerden yere vurmaya çalışacaksın Emre, Kata'ya yaptığın gibi.King Kata’yı fena tokatlıyor Wg’de yetiş ya @Miyata Ichiro@Mewtwo sen duymuşsundur.