Onigumo alır.@sensey WG'de Onigumo vs Black Maria konusu açılmış. Sence kim alır?
Marco'yu ağına çekebilecek örümcek alır.@sensey WG'de Onigumo vs Black Maria konusu açılmış. Sence kim alır?
Onigumo öyle böyle dövmez.@sensey WG'de Onigumo vs Black Maria konusu açılmış. Sence kim alır?
Wg iyi ya Hancock Cracker’i indiriyor burada olsa alamaz derler.@sensey WG'de Onigumo vs Black Maria konusu açılmış. Sence kim alır?
Haki bilen 20 tane elemana tırt diyorsun ya pes hakikaten.Tamam senin mantığınla yeni robotlar lordların yerini aldıysa, yeni düzende direkt denizci = 4 yonko ediyor. Garp ve Sengoku'yu emekli sayarsan, denizcilerin elit sayısı az olduğu halde bu denklik ortaya çıkıyor. Düşününce çoğu koramiral de tırt, amirallerin hayvan gibi güçlü olduğu buradan belli.
Yonko emrindeki çoğu adam biliyor, komutanların hepsi koramirallerden fazla çıkar zaten. Elit adam bakımından Yonko önde.Haki bilen 20 tane elemana tırt diyorsun ya pes hakikaten.
Çoğu adam dediklerin de güçlü kişiler zaten, en güçsüzü koramiral ayarında. Bu koramirallerin karizmasını çizmez ama. Elit adam bakımından Yonkō'nun önde olduğuna katılıyorum ama bu açığı oramiraller değil Shichibukai kapatıyordu.Yonko emrindeki çoğu adam biliyor, komutanların hepsi koramirallerden fazla çıkar zaten. Elit adam bakımından Yonko önde.
Tamam işte her türlü Amiral ile Yonko yakın güçler çıkıyor, aksini ispat etmek için niye uğraşıyorsun onu anlamadım?Çoğu adam dediklerin de güçlü kişiler zaten, en güçsüzü koramiral ayarında. Bu koramirallerin karizmasını çizmez ama. Elit adam bakımından Yonkō'nun önde olduğuna katılıyorum ama bu açığı oramiraller değil Shichibukai kapatıyordu.