Ben böyle bir şey görmedim xDG4 Kong Gun sonrası Dof içinden: Ne koydu ama!!!
Ben böyle bir şey görmedim xDG4 Kong Gun sonrası Dof içinden: Ne koydu ama!!!
haha öldü galiba
Eh normal değil mi adam haliyle sinirleniyor.Hiç beklemediği anda hiç beklemediği bir güçle vuruyor.G4 açtığı zaman hala dalga geçiyordu Dof balon bir form sanıyordu onu.O yüzden mi Dof Luffy'nin G4 ataaeini yedikten sonra isyan ederek bana yaşattığının bin katını yaşatacağım sana diye haykırdı. İçinde mi yaşıyor oluyor bu?
Komik değil.:S Şok olmuştur ama tanrı egosu olan biri böyle şeyler söylemez.G4 Kong Gun sonrası Dof içinden: Ne koydu ama!!!
Biri daha var @Millennium Wizard 'a sor o söyler...Dof'u panikleten iki kişiden biri Luffy galiba. Diğeri de Kaido'ydu. Yoksa yedi yirmi dört sırıtarak geziyor adam.
Adama diyorlar ki Dof senin burada ne işin var.Dof'u panikleten iki kişiden biri Luffy galiba. Diğeri de Kaido'ydu. Yoksa yedi yirmi dört sırıtarak geziyor adam.
Sanji panelini oku gel hemen.Doflamingo'nun Wano sonu Hasır Şapka tayfasından kesin olarak yenebileceği en güçlü kişi tayfanın altıncı üyesi olan Franky. (Jinbe tartışmalı, Yamato veya Sanji'yi yenemez.)
Doflamingo tartışmanın modası geçmeli bence artık o yüzden. :d
Biri daha var @Millennium Wizard 'a sor o söyler...
O cevaplasın en son ''ciddileşti'' falan diyordu... :S
Law'ın Kaido performansını al Dressrosa'ya koy Doflamingo'yu indirir hemde öyle Luffy falan olmadan Kaido'nun Law'a attığı darbelerin yarısı Dof için yeterli. Yani bu bir örnek olamazSanji panelini oku gel hemen.