Zoro da neyi tutacağını şaşırdı, Apo'dan tek yemiş Luffy'i mi tutsun kılıçlarını mı tutsun, üzerine gitmeyin şu adamın xDKid Zoronun kılıçları da çekiyormuş animede. Zori reis zor tutmuş kılıçlarını
Apoo sinek gibi oynuyo yalnız ikisiyle de kdjdkfjff Killer gelmese g5 de açsa Luffy sopa yer gibi .dZoro da neyi tutacağını şaşırdı, Apo'dan tek yemiş Luffy'i mi tutsun kılıçlarını mı tutsun, üzerine gitmeyin şu adamın xD
Kendini tutsun biraz, kaptanı için. Kendini tutamazsa mazallah Kaido'nun kelleyi alır. Luffy'e ayıp olur.Zoro da neyi tutacağını şaşırdı, Apo'dan tek yemiş Luffy'i mi tutsun kılıçlarını mı tutsun, üzerine gitmeyin şu adamın xD
Reis tutar kendini, bir arc tutmayayım dedi karşısına Amiral çizdilerKendini tutsun biraz, kaptanı için. Kendini tutamazsa mazallah Kaido'nun kelleyi alır. Luffy'e ayıp olur.
Bir Batman değil.Apoo sinek gibi oynuyo yalnız ikisiyle de kdjdkfjff Killer gelmese g5 de açsa Luffy sopa yer gibi .d
Zoro’yu kesti diye gülen Luffy fanları kahkaha atarken suyu aniden püskürtüp K.O seyretmeleri paha biçilemezdi galibaBu yüzden mi en eğlenceli gündü doğru mu tasvirledim ?Reis tutar kendini, bir arc tutmayayım dedi karşısına Amiral çizdiler
Taa o zaman demiştim, 10 metre ötedeki Koramiral gelmiyorsa, birden bire ortaya Amiral çıkıyorsa varın siz düşünün diye
Bir Batman değil.
Ama forumda geçirdiğim en eğlenceli günün yaratıcısı, Apo'ya sonsuz teşekkürler
İnanamamaları çok güzeldi, Kata'dan sonra yoldan geçerken komutan alacaktıZoro’yu kesti diye gülen Luffy fanları kahkaha atarken suyu aniden püskürtüp K.O seyretmeleri paha biçilemezdi galibaBu yüzden mi en eğlenceli gündü doğru mu tasvirledim ?
O yüzden mi Dof Luffy'nin G4 ataaeini yedikten sonra isyan ederek bana yaşattığının bin katını yaşatacağım sana diye haykırdı. İçinde mi yaşıyor oluyor bu?Luffy’nin nasıl bir yaratık olduğunu bilmiyoruz Oda’nın gizemleri işte.Kanca yiyip etle kapatan adam bu.Kata gayet fazlasıyla etkilendi.Hatta şöyle diyeyim kazanacağı varsa bile kazanamazdı o yara yüzünden.Luffy’i yendi diyelim arkasına bir vs daha atamazdı.Yerde iki seksen yatıyordu muhtemelen Lucci gibi 3 gün hastanede geçirmiştir en az.Dof dediğin adamın egosu o kadar yüksek ki zayıflık göstermiyor.Dışarıya ağlamasını mı bekliyorsun Lastikten geri sekince bile içten konuşuyor.Koca ana gamma yedi mi hatırlamıyorum.Kaido’nun muhtemelen derisine işlemedi derne inmedi yada ölümsüzlük mevzusu.Şimdi şu da var yonkolar bu tekniğe karşı savunma yapabiliyorlardır belki de hakiyle.Örneğin Shanks.Ama Shanks balığa olduğu gibi savunmasız bıraksa kendini içine işler Law’un teşhisi gerçekleşir.Böyle bakmak lazım.Dof zaten sürpriz fake saldırıyla yedi gammayı.Etkisini azaltayım gibi bir şansı olmadı.
Dof'u panikleten iki kişiden biri Luffy galiba. Diğeri de Kaido'ydu. Yoksa yedi yirmi dört sırıtarak geziyor adam.G4 Kong Gun sonrası Dof içinden: Ne koydu ama!!!