Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman sınırı falan yok onlar hikaye.Onun zamanı hakisinin bitmesiyle orantılı.

Yani 10 saat g4 ile harcadığı haki Kaido ile harcadığı 5 dakikaya bedel.Böyle olduğu için Kaido karşısında hemen hakisi bitiyor.Çünkü haki anlamında varını yoğunu bir anda boşaltıp ortaya koyuyor çünkü.Dressrosada bu kadar olmasa da kafes yüzünden acele etti haki kullanımı fazla oldu.
Birincisi biz orada Dressrosa'da baştan çok haki harcadı dedik. Dof da buna parmak basar şekilde yorumlar atıyordu. Yani Dof karşısında çok harcadı savı sizin hayaliniz.

Hatırlatırım Chinjao gibi bir efsaneyi yenmişti o arc kral haki felan kullandı öncesinde bir sürü olaya girdi. Tabi onlar G4 süresini etkilemedi size göre. Zamanında öyleydi di mi?

Birincisi biz orada Dressrosa'da baştan çok haki harcadı dedik. Dof da buna parmak basar şekilde yorumlar atıyordu. Yani Dof karşısında çok harcadı savı sizin hayaliniz.

Hatırlatırım Chinjao gibi bir efsaneyi yenmişti o arc kral haki felan kullandı öncesinde bir sürü olaya girdi. Tabi onlar G4 süresini etkilemedi size göre. Zamanında öyleydi di mi?
Yendikten sonra yediği yemekleri yaptığı seyahatleri unutmuşsun xD

Gerçi o kadar büyük bir efsaneyi yenmesi Luffy'nin hakisini kalıcı olarak %50 düşürmüştür, ikide bir niye ayılıp bayılıyor diyorum ben de.
Bütün taşlar yerine oturdu :fool:

Belki de Ace'e erken ilk yardım yapsaydı yaşatabilme şansları vardı. Güncelleme meyve diyorum işte @Sir Crocodile laf ediyor Marco MF'de tekme atıyor diye gömdüler falan hikaye anlatıyor. O zaman bu güçleri yoktu.
Ya bence biraz yanlış değerlendiriyorsun Usta. Şimdi Mf'deki her karakteri çok üstün körü gördük çünkü üzerine çok durulmadan geçildi arc yani çok uzatmadı oda. Amiraller aktif rol oynayacağı için dert değil ama Marco emekli olmuştu Oda pişman oldu marcoyu üstün körü geçtiği için, tabiki yeni özellik ekleyecekti. Kinge yaptığı saldırıyı görmedin mi kopan kanadıyla vurdu herif. Ama o iyileştirme olayını çok güçlü tutmayarak eskiyle çelişmesine engel oldu. Yani eski arca bir zararı yok ama o zamanlar kafasında tasarlamadığı belli yani

Abi sahnenin güzelliğine bak, bu Teoi'nin ellerinden öpmek lazım.
Yalnız burada sembolik olarak veriyor o sahneyi ben öyle anladım.Kara deliğin içine çekme falan yok yani.

G4 öncesi de haki harcamış olabilir.Ama Law'un bahsettiği şey g4 formunda çok fazla haki harcıyor olduğu.Adam bakıyor görüyor ki normal değil.Tamam çok güçlü oldun da çok fazla haki harcayarak başarıyorsun bunu.Bu nereye kadar gidecek diye düşünüyor Law haliyle.E fazla da gitmiyor malum.

O açıdan g4 öncesi harcadığı haki g4 formundan çok daha azdır herhalde.

@Millennium Wizard , Doflamingo ne kadar kaliteli bir karakterde olsa One Piecete bulunduğu konumdan dolayı kendinden güçlü karakterlerden daha önemli de olsa süper karizma ve serinin en iyi villaini de olsa.. Katakuri bir yumruğa allahına kavuşturur hadi senin hatrına iki olsun
Dalga geçtiğin için övgülerin anlamı kalmadı.:artiz: Sen kendi evrenini yazmışsın oradan devam et Kata'yı kk yap. :D

Ya bence biraz yanlış değerlendiriyorsun Usta. Şimdi Mf'deki her karakteri çok üstün körü gördük çünkü üzerine çok durulmadan geçildi arc yani çok uzatmadı oda. Amiraller aktif rol oynayacağı için dert değil ama Marco emekli olmuştu Oda pişman oldu marcoyu üstün körü geçtiği için, tabiki yeni özellik ekleyecekti. Kinge yaptığı saldırıyı görmedin mi kopan kanadıyla vurdu herif. Ama o iyileştirme olayını çok güçlü tutmayarak eskiyle çelişmesine engel olmadı. Yani eski arca bir zararı yok ama o zamanlar kafasında tasarlamadığı belli yani
Tamam o meyve saldırılarını MF'de de yapabilirdi. Meyve ile ateş topu gibi bir şeyler atıyor, üstün köre geçmekle alakası yok Marco sahne aldı kaç kere, sadece pençe saldırıları gördük. Sen de diyorsun işte yeni özellik ekleyecekti diye. Daha güçlü çizebilmek için yaptı.
@Millennium Wizard
ben videoyu ortasından attım biraz geri sar orada var Marco'yu çekiyor.

Dalga geçtiğin için övgülerin anlamı kalmadı.:artiz: Sen kendi evrenini yazmışsın oradan devam et Kata'yı kk yap.
Yok gerçekten Teach işlenene kadar en kaliteli vilain koltuğu Doffun ama Katakuri ile arasında bir değil iki lig fark var. Bu seride ara açıldım mı tek yiyorsun. Dof'un Katakuri'yi bir dövüşte eğlendirebilmesi bile söz konusu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık