Gitmez dedim.Kata tek ashuraya gider dediğimde sen de karşı çıkmıyorsun
Gitmez dedim.Kata tek ashuraya gider dediğimde sen de karşı çıkmıyorsun
Aynı Toei yüzünden amiraller, imparatorlardan uzak ligde görülüyorAbi sahnenin güzelliğine bak, bu Teoi'nin ellerinden öpmek lazım.
Yok la o kadar da uçmuş olamazsınGitmez dedim.
Mangayı okuyup daha sonra bunu izleyen kişiler 1 hafta içinde kör oluyor diyorlar... :SAbi sahnenin güzelliğine bak, bu Teoi'nin ellerinden öpmek lazım.
Zaman sınırı falan yok onlar hikaye.Onun zamanı hakisinin bitmesiyle orantılı.Yarım saat tüm gücünü kullandığı saldırılara dayanmış. Luffy'nin g4'ü falan zaman sınırını yükseltmemiş gördük Kaido'da 5 dakikada tükendi. Kata 10 saat dayandı falan da hep hikaye oldu xD
Kaido da yeni hakiyle vurmuş olma ihtimali var o yüzden yeni hakide daha fazla haki tüketiyor olabilir. Hikaye olan bir kısım yok.Yarım saat tüm gücünü kullandığı saldırılara dayanmış. Luffy'nin g4'ü falan zaman sınırını yükseltmemiş gördük Kaido'da 5 dakikada tükendi. Kata 10 saat dayandı falan da hep hikaye oldu xD
@Tiksav LeeMangayı okuyup daha sonra bunu izleyen kişiler 1 hafta içinde kör oluyor diyorlar... :S
Sana olmaz sen bir bahane bulursun.Kaido da yeni hakiyle vurmuş olma ihtimali var o yüzden yeni hakide daha fazla haki tüketiyor olabilir. Hikaye olan bir kısım yok.
İşte yok Kata falanca zaman dayandı g4'e, Dof şöyle oldu hikayesi bitti tabi Hasan devam eder bir şey yapamayız xDZaman sınırı falan yok onlar hikaye.Onun zamanı hakisinin bitmesiyle orantılı.
Yani 10 saat g4 ile harcadığı haki Kaido ile harcadığı 5 dakikaya bedel.Böyle olduğu için Kaido karşısında hemen hakisi bitiyor.Çünkü haki anlamında varını yoğunu bir anda boşaltıp ortaya koyuyor çünkü.Dressrosada bu kadar olmasa da kafes yüzünden acele etti haki kullanımı fazla oldu.
Adamlar mesajı erken vermiş Jozu'ya kol takacaklar demek...@Tiksav Lee
O değil de Jozu'yu iki kollu çizmişler lan. Video'yu izlerken fark ettim şimdi. Bu ne rezillik?