Yok yav bunları bulmak kolay, aramam bile...kaç saattir bunu mu arıyordun
Zorlama dediğim kısım robot olmasından çok o robotun güçlü olabilecek olması idi. Temelinde dışardan öteden beriden metallere topluyor. Kabaca birbirine geçiriyor. Franky'nin robotu gibi içinde teknoloji de barındırmıyor. O robottan ne bekleyecen. Sonra özellikle dedim ki eğer ki manyetizmayı işin içine katıp farklı manyetik alanlar oluştururak mıknatıs özelliği ile iki kolu birbirine çektiriyorsa iyi ama yok kendisi bunları çarpıştırıyor ise bir cacık olmaz felan diye. Ona zorlama demişimdir.Punk Rotten'e diyordun zorlama diye, Franky gibi robot olmuş falan.
İyi de onu ben söyledim sana da zorla kabul ettin yoksa sen gömmeye devam ediyordun.Zorlama dediğim kısım robot olmasından çok o robotun güçlü olabilecek olması idi. Temelinde dışardan öteden beriden metallere topluyor. Kabaca birbirine geçiriyor. Franky'nin robotu gibi içinde teknoloji de barındırmıyor. O robottan ne bekleyecen. Sonra özellikle dedim ki eğer ki manyetizmayı işin içine katıp farklı manyetik alanlar oluştururak mıknatıs özelliği ile iki kolu birbirine çektiriyorsa iyi ama yok kendisi bunları çarpıştırıyor ise bir cacık olmaz felan diye. Ona zorlama demişimdir.
Ben böyle ise gömüyordum. Senin dediğin gibi de durmuyor pek aslında. Yine de daha farklı şeyler görmek lazım Kid'den. Cidden şu an için pek ciddiye alamıyorum tekniklerini.İyi de onu ben söyledim sana da zorla kabul ettin yoksa sen gömmeye devam ediyordun.
La manyetizma ile çekiyor işte. Sen robot sanıyorsun. Aslında basitçe kullanıyor bak Robin gibi falan mod açsa senin gömüşünü hayal ediyorum önceden, tek sen de değil aslında herkes gömmek için sıraya girer.Ben böyle ise gömüyordum. Senin dediğin gibi de durmuyor pek aslında. Yine de daha farklı şeyler görmek lazım Kid'den. Cidden şu an için pek ciddiye alamıyorum tekniklerini.
Günahımı alma yahu.La manyetizma ile çekiyor işte. Sen robot sanıyorsun. Aslında basitçe kullanıyor bak Robin gibi falan mod açsa senin gömüşünü hayal ediyorum önceden, tek sen de değil aslında herkes gömmek için sıraya girer.
Ses kaydının 17. dakikasındayım. Yarın ses kaydı biter, video editine geçerim diye tahmin ediyorum.Yok üstat ilk 10 dakikasini cevirdim.
Eklemeler , düzeltmeler ve edit derken bulur baya.
Zaten konu acicam , etiketlenmek isteyenler bu yorumumu beğenebilir.