Adamın gülüşü bi kere derinden geliyordu yahu, diğer seiyuular gibi manga efekti kahkahasını aynen seslendirmemişti mesela. En orjinal ve ürkütücü tarafı oydu diyebilirim hatta.
Doğru. Adam değil.Akainu kötü adam değil ki ?
Adamın gülüşü bi kere derinden geliyordu yahu, diğer seiyuular gibi manga efekti kahkahasını aynen seslendirmemişti mesela. En orjinal ve ürkütücü tarafı oydu diyebilirim hatta.
Doğru. Adam değil.Akainu kötü adam değil ki ?
Senaryoya göre kötü adam. Sen haklı buluyor olabilirsin o ayrı bir konu.Akainu kötü adam değil ki ?
Lokum gibi adam, işinde gücünde. Kötü demeyelim ^^Senaryoya göre kötü adam. Sen haklı buluyor olabilirsin o ayrı bir konu.
O daha kötüsü üniformalı hırsız gibi.(Hırsız örnek olarak verilmiştir.)Akainu kötü adam değil ki ?
gönülleri çalmıştır diye de bi klişeyi boş geçmeyelim me duble weO daha kötüsü üniformalı hırsız gibi.(Hırsız örnek olarak verilmiştir.)
Ben göremedim forumda.Bu teoriyi atan 1 milyoncu kişi oldunuz, tebrikler. :d
Diğer Croco fanları üzülmesin diye spoiler içinde.
Bu beyazsakal sahnesinden sonra Luffy'e öyle bir bakışı vardı ki. Onu da atsana.
Ben ettim sen etme abi,dövme beni abi bakışıydı. Değil mi @Sir Crocodile yavru kedi bakışına ne diyorsun ?
Atsın Mangadan görelim, anime sahneleri ile gelmeyin yav.Diğer Croco fanları üzülmesin diye spoiler içinde.
şşş sakinAtsın Mangadan görelim, anime sahneleri ile gelmeyin yav.
Bozacının şahidi şıracı gibi oluyonuz aynı. ''Ace bu adamı seviyor, ona dokunma'' falan diye söyleniyordu Luffy.
Sonra Croc tekrardan saldırmaya devam etti. Siz de boş boş konuşun böyle...
Kapı at geç uğraşma .dAtsın Mangadan görelim, anime sahneleri ile gelmeyin yav.
Bozacının şahidi şıracı gibi oluyonuz aynı. ''Ace bu adamı seviyor, ona dokunma'' falan diye söyleniyordu Luffy.
Sonra Croc tekrardan saldırmaya devam etti. Siz de boş boş konuşun böyle...