Gura Gura olsa öyle demezsin.Lütfücüler baktı adamları ayılıp bayılıyor bu sefer yaşa sarmışlar, karakteriniz boş boş, niye zorluyorsunuz
Gura Gura olsa öyle demezsin.Lütfücüler baktı adamları ayılıp bayılıyor bu sefer yaşa sarmışlar, karakteriniz boş boş, niye zorluyorsunuz
Şaka gibi gerçekten, her şey bitti Luffy'nin yaşından övünüyorlarZoro bile o kadar içmesine rağmen ayık geziyor.Bunun olayı opden bile daha gizemli plot kafa mı yapıyor acaba ?
Kütüphane orada gidip çıkan bölümden sonra yazdığıma bak, kaçırmışsın demek kiGura Gura olsa öyle demezsin.
19 yaşında Luffy vs 19 yaşında diğer karakterler.Şaka gibi gerçekten, her şey bitti Luffy'nin yaşından övünüyorlar
Kütüphane orada gidip çıkan bölümden sonra yazdığıma bak, kaçırmışsın demek ki
Luffy'nin olayına gelirsek cidden bitti, içi boş rezil bir karakter oldu Oda'nın elinde, istediğin kadar savunabilirsin tabi o senin fanlığına kalmış.
Wb peygamber değil Allah yardım etmiyor yukarıdan birileri ölebilir.Luffy’nin peygamberliğini kanıtlayacağım daha çok veriyle.Geyik değil peygamberlik olayı.WB Dünyanın en güçlü adamı diye övülürken Kaido'ya dalmaya korkuyordu.
Luffy 19 yaşında Dünyanın En Güçlü Yaratığı diye anılan adama karşı bire bir savaşıyor.
Şimdi soruyorum size kim rezil?
WB'nin rezil olması, Luffy'i aziz mi yapacak ? Luffy'nin rezilliği vesaire WB'ye mi bağlı ? Kid de dalıyor Kaido'ya yani ?WB Dünyanın en güçlü adamı diye övülürken Kaido'ya dalmaya korkuyordu.
Luffy 19 yaşında Dünyanın En Güçlü Yaratığı diye anılan adama karşı bire bir savaşıyor.
Ne?WB Dünyanın en güçlü adamı diye övülürken Kaido'ya dalmaya korkuyordu.
Lütfen Manga'dan konuşalım. Diğer türlü sadece ağlama sesi geliyor.Wb peygamber değil Allah yardım etmiyor yukarıdan birileri ölebilir.Luffy’nin peygamberliğini kanıtlayacağım daha çok veriyle.Geyik değil peygamberlik olayı.
Luffy daha rezil.WB Dünyanın en güçlü adamı diye övülürken Kaido'ya dalmaya korkuyordu.