Luffy de ana karakter.Shounen ana karakteri genç yaşta güçleniyor olması ile övülüyor. Herhangi bir ana karakterde görülebilecek bir şey Luffy'nin övülecek bir yanı mı yani? Luffy reyiz bundan daha fazlası eder.
Luffy de ana karakter.Shounen ana karakteri genç yaşta güçleniyor olması ile övülüyor. Herhangi bir ana karakterde görülebilecek bir şey Luffy'nin övülecek bir yanı mı yani? Luffy reyiz bundan daha fazlası eder.
Bilal kim?Ben Garp fanıyken sen yaşamıyordun xD
Neyse, zamanında Bilal ile Luffy'i eşitlemem gerçekten yerindeymiş, mesela bilal de çok başarılı ve genç bilalin yaşında sabancı ne yapıyordu acaba
Şansını zorluyorsun.Bilal kim?
Valla bilmiyorum. Cahilliğime ver.Şansını zorluyorsun.
Bilali bilmem de babası aynı dragon gibi adamları canının derdindeyken çay kahve içip keyif çatacak biri.Ben Garp fanıyken sen yaşamıyordun xD
Neyse, zamanında Bilal ile Luffy'i eşitlemem gerçekten yerindeymiş, mesela bilal de çok başarılı ve genç bilalin yaşında sabancı ne yapıyordu acaba
Tutunacak dal kalmayınca böyle oluyor
Hayata son tutunuş böyle olmamalıydı karikatürü.exeTutunacak dal kalmayınca böyle oluyor
İşte onu diyorum. Reyizi sıradan bir ana karakter gibi övmek onu küçültür. Onun diğer ana karakterlerde olmayan üstün özelliklerini konuşmalıyız.Luffy de ana karakter.
Adamını gözünün önünde arkada bırakıp öleceksen de ölme diyecek birisi mi pekiBilali bilmem de babası aynı dragon gibi adamları canının derdindeyken çay kahve içip keyif çatacak biri.
Zoro bile o kadar içmesine rağmen ayık geziyor.Bunun olayı opden bile daha gizemli plot kafa mı yapıyor acaba ?Lütfücüler baktı adamları ayılıp bayılıyor bu sefer yaşa sarmışlar, karakteriniz boş boş, niye zorluyorsunuz
Yok önce adamını soyup sonra derdi herhalde.Adamını gözünün önünde arkada bırakıp öleceksen de ölme diyecek birisi mi peki
Fanı olduğun karaktere bir bak dön sonra laf yetiştirirsin xD