2 sene önce meyve iptaliyle Luffy’e vursa boynunu kırıp öldürürdü tek vuruşta.Zaten kafayı bir asfalta vurdu diye yarım saat ağladı biliyorsun.Tek şamar idi o.
Ne yazıldığını ben ne bileyim shichi jinbe yenmek olabilir mesela.Hangi icraat o ?
2 sene önce meyve iptaliyle Luffy’e vursa boynunu kırıp öldürürdü tek vuruşta.Zaten kafayı bir asfalta vurdu diye yarım saat ağladı biliyorsun.Tek şamar idi o.
Ne yazıldığını ben ne bileyim shichi jinbe yenmek olabilir mesela.Hangi icraat o ?
Meyvesini iptal edip asfalta soktu Ace'e vurduğu şamardan 100 kat daha ağır duruyor.2 sene önce meyve iptaliyle Luffy’e vursa boynunu kırıp öldürürdü tek vuruşta.Zaten kafayı bir asfalta vurdu diye yarım saat ağladı biliyorsun.
Ne yazıldığını ben ne bileyim shichi jinbe yenmek olabilir mesela.
Smoothie'nin yeri Bege için yardım dilenmek,Kata'nın yeri Bege,Jinbei,Luffy gibi adamlarla aynı anda uğraşmak .Ace için de.Sadece potansiyelle olacak iş değil.Potansiyelini ortaya koyacak kadar yaşamazsan bunun bir değeri yok.Ace dediğin adamın da en büyük vasıflarından biri ana karakterin abisi olması zira xd.Ay Smoothie çöpmüş, vah vah. Tek vasfı Luffynin rakibi olmak olan adam Smoothienin seviyesinde önemli biri zaten :d Ace ile yeri tartışılmaz bile
Bunlar için doğru yanlış yok, Luffy yapmışsa doğrudur anlayışı varKesin beğenmişlerdir. Söz konusu Luffyleri olunca hiçbir hareketi yanlış olmaz ne diyorsa arkasında derin bir anlam vardır.
Sana Canon gelelimAce'i en başta Teach sırtından bir yokluyor. Sırtına bir şamar atıyormuş midesini az kalsın kusuyormus.
Yüzü gözü kıpkırmızı olmuş. Ace romanında oluyor bunlar.
Bu Garp fanlarını gördüğünüz yerde boğazlayın forumda @RedTeroRYine mi çöp tartışması
çocuk kral olsun diye doğurulmuş, akainu paşamla karşılaşması onun suçu muSmoothie'nin yeri Bege için yardım dilenmek,Kata'nın yeri Bege,Jinbei,Luffy gibi adamlarla aynı anda uğraşmak .Ace için de.Sadece potansiyelle olacak iş değil.Potansiyelini ortaya koyacak kadar yaşamazsan bunun bir değeri yok.Ace dediğin adamın da en büyük vasıflarından biri ana karakterin abisi olması zira xd.
Klasik Aiden sıkışınca lafı Akainu'ya çeker xd.çocuk kral olsun diye doğurulmuş, akainu paşamla karşılaşması onun suçu mu
bunun sposu çok güzeldi ya. apoo zoroyu kesiyor diye dalga geçiliyordu, luffy ko olmuştu yine zoro ile dalga geçiliyordu skdjskdjs
Klasik Aiden sıkışınca lafı Akainu'ya çeker xd.
aynen :dGeç kaldın Smoothie tartışması taze bitti