Vah vah şakalara bak. Smoothie smuti :d az evvel Kata vardı benim demem normal de skdjdkdhdGeç kaldin Smoothie tartışması taze bitti
Vah vah şakalara bak. Smoothie smuti :d az evvel Kata vardı benim demem normal de skdjdkdhdGeç kaldin Smoothie tartışması taze bitti
Çöpü konuşmak istemiyorum doğrudur yapar kesinlikle eminim.Hemen Smoothie. Yoo gayet Kata konuşuluyor. :d Ace ölmese şu an ne Kata ne anası kalırdı.
Garibim şaka sanmışVah vah şakalara bak. Smoothie smuti :d az evvel Kata vardı benim demem normal de skdjdkdhd
Denizciler ayrı bir mesele. Onlarla korsanları ayrı tutamayız zaten.Aslında birşey söyleyeyim o savaşta ölen denizciler dahil hepsi şehit sayılır.Akainu’nun boş yere savaşması yüzünden ve hükümetin zulmünden öldüler.Coby boşa ağlamadı ya.
Ona da bir şeyler bulmuşlardı, hatta beğenmişlerdiTama'ya da Ace'in öldüğünü direkt söylemişti. Cidden iyice düşüncesiz oldu bu Luffy.
Tek şamar idi o.Çakmak gazına yanan adam mı tartışılıyor gene xd.2 yumrukta boynu veriyordu nerdeyse aynı adam.Page One ile tamamlıyorlar birbirlerini
Ay Smoothie çöpmüş, vah vah. Tek vasfı Luffynin rakibi olmak olan adam Smoothienin seviyesinde önemli biri zaten :d Ace ile yeri tartışılmaz bileGaribim şaka sanmış
Ben daha da kötü duruma düşmesin diye yazmamıştımTek şamar idi o.
Kesin beğenmişlerdir. Söz konusu Luffyleri olunca hiçbir hareketi yanlış olmaz ne diyorsa arkasında derin bir anlam vardır.Ona da bir şeyler bulmuşlardı, hatta beğenmişlerdi