Yok diyoruz ama çıksa şaşırmam.Şaka,maka saldırılarına Kral haki ekleyebilirse Katakuri en güçlü sağ kol olabilir.
Marco'da bile kral haki yok.
Yok diyoruz ama çıksa şaşırmam.Şaka,maka saldırılarına Kral haki ekleyebilirse Katakuri en güçlü sağ kol olabilir.
Marco'da bile kral haki yok.
Evet çıksa bende şaşırmam.Ama saldırılarına ekleyebiliyor mudur ? Emin değilim.Yok diyoruz ama çıksa şaşırmam.
Luffyİnternette en çok kral haki sahibi tayfa konusu gördüm.
Bilinen kadarı ile en fazla Roger tayfası.
Roger
Oden
Rayleigh
Shanks
Bir ihtimal Gaban Reyizde de var olabilir.
Rocks tayfasında;
Kaido
Big Mom
WB
var. Ama Rocks da da net var olduğu belli. Belki de Shiki'de de vardır. Yani 5 olma şansları var. Bu şekilde en çok Roger ve Rocks tayfasında var oluyor.
Sizce bizim tayfada o kadar olur mu?
luffy, zoro ve yamatoda kesin varİnternette en çok kral haki sahibi tayfa konusu gördüm.
Roger
Oden
Rayleigh
Shanks
Rocks tayfasında;
Kaido
Big Mom
WB
var. Ama Rocks da da net var olduğu belli. Belki de Shiki'de de vardır. Yani 5 olma şansları var. Bu şekilde en çok Roger ve Rocks tayfasında var oluyor.
Çıkacak olursa Marconun yapabileceğine eminim diyeyim cane.Evet çıksa bende şaşırmam.Ama saldırılarına ekleyebiliyor mudur ? Emin değilim.
Namiye en üst düzeyden gözlem vermeyen bir Odayı rüyasında arılar kovalasınluffy, zoro ve yamatoda kesin var
ben nami ve sanjide çıkacağını düşübüyorum
Law’ı da sayalım mı?İnternette en çok kral haki sahibi tayfa konusu gördüm.
Roger
Oden
Rayleigh
Shanks
Rocks tayfasında;
Kaido
Big Mom
WB
Law tayfada sayılmaz sanki ama sayilirds o zaman onda da çıkar. Böylece tayfa geçmiş olur diğer tayfaları.Law’ı da sayalım mı?
Düzeltelim onu.Katakuri'nin şu alemde alamayacağı komutan yok.