sence teorinin tutma olasılığı yüzde kaç?Zoro'yu değil ama Ryuma'yı ekleyeceğim reis
Son düzenleme:
sence teorinin tutma olasılığı yüzde kaç?Zoro'yu değil ama Ryuma'yı ekleyeceğim reis
Apoo vs luffy zoro mu yoksa kid vs apoo mu?Haftaya efsane geliyor
Apoo vs luffy-zoroApoo vs luffy zoro mu yoksa kid vs apoo mu?
Zira diğer bölümde efsane bir şey görmedim
yüzde 100 diyorum ben.sence teorinin tutma olasılığı yüzde kaç?
Video tamamen roger ve noland arasındaki bağlantıyı mı anlatıyor yoksa başka şeyler var mı?yüzde 100 diyorum ben.
Teorideki en az 1 argumanın kesinlikle tutacağını düşünüyorum. Ben hiçbir şekilde içime sinmeyen bir teori paylaşmadım kanalımda; farklı, ilgi çekici ve oturaklı videolar paylaştığımı düşünüyorum. Bu video da bunlardan biri olacaktır.
VarVideo tamamen roger ve noland arasındaki bağlantıyı mı anlatıyor yoksa başka şeyler var mı?
Sanji'de yüksek ihtimal çıkar. Bir de Usopp'ta çıkar.İnternette en çok kral haki sahibi tayfa konusu gördüm.
Bilinen kadarı ile en fazla Roger tayfası.
Roger
Oden
Rayleigh
Shanks
Bir ihtimal Gaban Reyizde de var olabilir.
Rocks tayfasında;
Kaido
Big Mom
WB
var. Ama Rocks da da net var olduğu belli. Belki de Shiki'de de vardır. Yani 5 olma şansları var. Bu şekilde en çok Roger ve Rocks tayfasında var oluyor.
Sizce bizim tayfada o kadar olur mu?
Zoro ve sanji yamato luffyİnternette en çok kral haki sahibi tayfa konusu gördüm.
Bilinen kadarı ile en fazla Roger tayfası.
Roger
Oden
Rayleigh
Shanks
Bir ihtimal Gaban Reyizde de var olabilir.
Rocks tayfasında;
Kaido
Big Mom
WB
var. Ama Rocks da da net var olduğu belli. Belki de Shiki'de de vardır. Yani 5 olma şansları var. Bu şekilde en çok Roger ve Rocks tayfasında var oluyor.
Sizce bizim tayfada o kadar olur mu?