1 e 1 dövüşte ne fırsatı yahu.Marconun meyveyi iptal edip vurdu bir tane diyelim.Sonra Marco iyileşeceği için bir önemi kalmıyor kaç kere vurduğunun.Ben Teechi küçümsemiyorum sen Marcoyu küçümsüyorsun.Big mom bile yeterli gücüm yok seninle dövüşmeye diyip yol alıyor.Senin gibi adamın bu veletle ne işi var diyor.Velet dediği de kendi tayfasının en güçlü üç adamından ikisini tokatlayan adam.Tek atar demedim ki. Fırsatını bulduğunda bitirici hamleyi yapar diyorum. Marco ne kadar dayanırsa dayansın sonuç değişmez. Teach'i küçümsüyorsun bu arada. Seri sonunda en güçlü yonkou olarak karşımıza çıkabilir.
Marco'yla ilgili net bir bilgi var. Teach'e karşı savaşmayı denedi ama başarılı olamadı. Teach net olarak üstün. Hem Teach Marco'yu yakalayınca neden bırakıyor ki? Yakaladıktan sonra kalbini delse ne olacak mesela? Ayrıca Marco'nun dayanıklılığı sınırsız da değil. Herif yoruluyor.1 e 1 dövüşte ne fırsatı yahu.Marconun meyveyi iptal edip vurdu bir tane diyelim.Sonra Marco iyileşeceği için bir önemi kalmıyor kaç kere vurduğunun.Ben Teechi küçümsemiyorum sen Marcoyu küçümsüyorsun.Big mom bile yeterli gücüm yok seninle dövüşmeye diyip yol alıyor.Senin gibi adamın bu veletle ne işi var diyor.Velet dediği de kendi tayfasının en güçlü üç adamından ikisini tokatlayan adam.
2 meyveli Teeche karşı dövüşmüş ki gayet normal yenmesi.Seride kaç kişi birisinin kalbini söktü de Teech sökecek yahu seri içi konuşuyoruz gerçek dünyada değiliz.Teechin böyle bir yeteneği yok.Marco'yla ilgili net bir bilgi var. Teach'e karşı savaşmayı denedi ama başarılı olamadı. Teach net olarak üstün. Hem Teach Marco'yu yakalayınca neden bırakıyor ki? Yakaladıktan sonra kalbini delse ne olacak mesela? Ayrıca Marco'nun dayanıklılığı sınırsız da değil. Herif yoruluyor.
Big Mom ne zaman seninle dövüşecek yeterli gücüm yok dedi? Kadın uğraşmak istemediği için yoluna baktı. Ben Marco'yu küçümsemiyorum da sen çok yüceltiyorsun sanki. Biraz daha zorlasan Yonkou seviyesinde diyeceksin
Kullanabilseydi şurada şaşırmazdı.Oden acaba H.haki'nin üst versiyonunu kullanabiliyormuydu. Kullanıyorsa yonkou seviyesi olabilir derim. Misal Luffy h.haki kullanmazsa hatta hiç haki kullanmazsa arkasından direk yiyeceği bir saldırıda bayılabilir. Zaten Ragnorock vuruşunda bayıldı ki arkadan saldırı yemedi de.
Ama Oden h.haki'nin üst versiyonunu kullanamıyorsa sağ kollardan daha güçlüdür der geçerim.
Ordan sonra öğrenmiş olamaz mı.Kullanabilseydi şurada şaşırmazdı.