Bu adam hangi ruh hâliyle hangi mantık ile yazmış merak ediyorum açıkçası çünkü böyle birşey normal kafası yerinde olan birinin yapabileceği tespit değil.
Adam sağlam öfke kusmuş . Yalnız İmu Luffy'nin annesi konusu da ilginç bir düşünceymiş ?
Tek bir karakterin klişe bir şekilde fazlaca kayrılarak öne çıktığı bir kurgudan hoşlanmamayı anlarım da birader, eğer bu konudan memnun değilsen One Piece izlemezsin olur biter? Seri bu kadar Luffy odaklıyken böyle nefret dolu tipler nasıl 1000 küsür bölüme katlandılar hayret ediyorum.Bu adam hangi ruh hâliyle hangi mantık ile yazmış merak ediyorum açıkçası çünkü böyle birşey normal kafası yerinde olan birinin yapabileceği tespit değil.
Ahanda ona iki gün sonraki luffy
Yubashiri havası aldım hafiften ama o böyle basit yazmaz gibi.
Adam sağlam öfke kusmuş . Yalnız İmu Luffy'nin annesi konusu da ilginç bir düşünceymiş ?
mazoşist herhaldeTek bir karakterin klişe bir şekilde fazlaca kayrılarak öne çıktığı bir kurgudan hoşlanmamayı anlarım da birader, eğer bu konudan memnun değilsen One Piece izlemezsin olur biter? Seri bu kadar Luffy odaklıyken böyle nefret dolu tipler nasıl 1000 küsür bölüme katlandılar hayret ediyorum.
Onun yorumlarını ve konularının bir başını bide sonunu okuyorum aklımda tek soru beliriyor neden bu seriyi izliyorsun diyeYubashiri havası aldım hafiften ama o böyle basit yazmaz gibi.
Aynen öyle.Hadi bir yan karakteri sevmezsin onu anlarım ki bende arlong park sonrası naminin olduğu tüm sahneleri atlayarak izliyorum ama bir seride heleki 1000 bölümü geçmiş serinin ana karakterini sevmemek çok ayrı adamın olduğu tüm kareleri topla fiks 700-750 bölüm yapıyor. Böyle bir durumda hiç seriyi izleme okuma daha iyi.
Aklıma biri geldi bunu görünce