Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek derdim.Ama imparatorlar az daha üstün görürdüm.

Ne zaman ortam amiralci doldu,(sen hariç) amirallerden nefret etmeye başladım.
Bu forumda amiralci mi dolu yav, oldu mu o kadar :artiz: Kaido, Aka-Kizaru-Aokiji'yi tek başına alıyordu en son

Olm insanların gözünü açtık ne var bunda? Karizması çizilmeyecek tek oluşum Amiral lobisidir. Karakterlerin hiç bi zaman Yonko'lar kadar mal durumuna düşmeyeceğine eminim. Franky Kuzan, Borsalino ve ya Sakazukinin yüzünde patinaj çekemez bazı şeyler yetmez ona. :D
Bigmom çeker o patinajı sen merak etme :gamyon:

Bigmom vs Kizaru olacak desem evi arabayı satar, Bigmom'a basarsın ne edebiyat yaptın be.

Daha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek derdim.Ama imparatorlar az daha üstün görürdüm.

Ne zaman ortam amiralci doldu,(sen hariç) amirallerden nefret etmeye başladım.
Bu sitede Amiralci sayısı gerçekten az. Etkili olmasının sebebi aktif olan üyelerden olması. Bir konu açılınca ilk 20-30 oya kadar Amiraller iyi gidiyor. Birkaç gün sonra blok oy geliyor rakiplere.

Bu sitede Amiralci sayısı gerçekten az. Etkili olmasının sebebi aktif olan üyelerden olması. Bir konu açılınca ilk 20-30 oya kadar Amiraller iyi gidiyor. Birkaç gün sonra blok oy geliyor rakiplere.
2019 civarları idi sürekli bir 2 amiral 3 amiral alma muhabbetleri. İnsanlar yonkodan soğudu yavaş yavaş dönüyor maşallah inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık