Atmasına atar da acıkınca gider kendi gölgesine saldırır o kocakarı Yoksa alayını yener.Benim gibi Bigmom vs Akainu'da, Akainu'ya oy atmış adamı Amirallerden soğuttunuz.
Bigmom 3v1 atar amirallerle
Atmasına atar da acıkınca gider kendi gölgesine saldırır o kocakarı Yoksa alayını yener.Benim gibi Bigmom vs Akainu'da, Akainu'ya oy atmış adamı Amirallerden soğuttunuz.
Bigmom 3v1 atar amirallerle
Daha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek biri derdim.Ama imparatorları az daha üstün görürdüm.Niye Akainu dedin ki sen zamanında?
Amiral lobisi diye bir şey mi var bu forumda.3 5 kişi birbirimizden bağımsız tartışıyoruz.Daha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek derdim.Ama imparatorlar az daha üstün görürdüm.
Ne zaman ortam amiralci doldu,(sen hariç) amirallerden nefret etmeye başladım.
İnsanların Yonko'ların işleniş şekline baktıktan sonra Amirallere ısınması gayet doğal bence.Daha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek derdim.Ama imparatorlar az daha üstün görürdüm.
Big Mom tamam da Kaido düzgün bir yonkou yav bence. Karakter olarak klasik kötğ adam da amiraller çok mu derin sankü smsdmİnsanlar Yonko'ların işleniş şekline baktıktan sonra Amirallere ısınması gayet doğal bence.
Yok kral, tamamen hayal kırıklığı.Ulti'nin böğrünü Napolyon, Prometheus ve Hera ile bildiğin yardılar kadın ayağa kalktı. Süper iyileşmeye cevap olur belki reis :d
Hep bu @Jacques yüzünden bir de kendini komik sanıyor püfffDaha amiral lobisi yokken,Sakazuki her imparatorla kafa kafaya dövüsebilecek derdim.Ama imparatorlar az daha üstün görürdüm.
Amiraller işlenmiyor la o kadar dandikler.İnsanların Yonko'ların işleniş şekline baktıktan sonra Amirallere ısınması gayet doğal bence.
Puhahahahhah ulan böyle de kötü yorumlanmaz bi manga dsjfhsdfBig Mom tamam da Kaido düzgün bir yonkou yav bence. Karakter olarak klasik kötğ adam da amiraller çok mu derin sankü smsdm
@Monkey D Garp dediği gibi güç dengesini falan bırakacaksın artık.Yok kral, tamamen hayal kırıklığı.
Bırakalı çok oldu yau.@Monkey D Garp dediği gibi güç dengesini falan bırakacaksın artık.
Olm insanların gözünü açtık ne var bunda? Karizması çizilmeyecek tek oluşum Amiral lobisidir. Karakterlerin hiç bi zaman Yonko'lar kadar mal durumuna düşmeyeceğine eminim. Franky Kuzan, Borsalino ve ya Sakazukinin yüzünde patinaj çekemez bazı şeyler yetmez ona.Hep bu @Jacques yüzünden bir de kendini komik sanıyor püfff
Amiraller işlenmiyor la o kadar dandikler.