Bilmem. Luffy'nin hakisiz vuruşuna bakıp, pek övemiyorum sadece bu şeker duvarını.Kesmek kırmaktan daha basit bir iş değil mi?
Şununla aynı seviyede değildir en azından. Sadece giden de kafası öyle abartıldığı kadar büyük bir şey gitmiyor.

Bilmem. Luffy'nin hakisiz vuruşuna bakıp, pek övemiyorum sadece bu şeker duvarını.Kesmek kırmaktan daha basit bir iş değil mi?
Yok yav. Değildir tabi.Bilmem. Luffy'nin hakisiz vuruşuna bakıp, pek övemiyorum sadece bu şeker duvarını.
Şununla aynı seviyede değildir en azından.
![]()
Linlin'e onu yapmak meziyet değilJinbei ve Robin’in yaptığını tek başına yapardı ama yalan yok birbirimizi kandırmayalım.İplerden salıncak yapıp sallardı Linlin’i.Yada iplerden kaydırak yapıp kaydırırdı.![]()
Bunu attığın çok iyi oldu.Şu detaylardan ötürü Oden'in zirvesi ortadadır.Şu iki adamdan çok uzakta olmaması gerekir.Yani ödüle vuracak olursak şöyle ki :Güzel detay
![]()
Sabonun Ace ve Luffy ile aynı kulvarda olmadığını göstermiş.Bunu attığın çok iyi oldu.Şu detaylardan ötürü Oden'in zirvesi ortadadır.Şu iki adamdan çok uzakta olmaması gerekir.Yani ödüle vuracak olursak şöyle ki :
Soldan sağa doğru : 4.5 - 5 - 5.5
Yine 5 üzeri ödüle kimse ulaşamadı diye mangaka ikisini ayrı kulvara sokmuş ama Oden de çok güçlüydü hiç boş değildi.4.5 temizinden yonko.Yada en kötü 4 diyelim.
Aynen katılıyorum. 20 yıl önce bile olsa adam kaidou'ya üstünlük kurabilmiş biriydi. Dayanıklılık, fiziksel güç, haki desen yine fullemişti bunları da. Sadece mallık vardı bunda. Zaten ondan kaybetti.Bunu attığın çok iyi oldu.Şu detaylardan ötürü Oden'in zirvesi ortadadır.Şu iki adamdan çok uzakta olmaması gerekir.Yani ödüle vuracak olursak şöyle ki :
Soldan sağa doğru : 4.5 - 5 - 5.5
Yine 5 üzeri ödüle kimse ulaşamadı diye mangaka ikisini ayrı kulvara sokmuş ama Oden de çok güçlüydü hiç boş değildi.4.5 temizinden yonko.
Potansiyelinin zirvesi öyle olmayacak zaten.Ama bir imparator falan da edebilir belli olmaz.Tabii Luffy gibi genç yaşta edeceğinin garantisi yok.Oden'in yaşına gelmesi gerekebilir.Sabonun Ace ve Luffy ile aynı kulvarda olmadığını göstermiş.
Sabo'nun zirvesine Luffy dalga geçerek üstünlük kuracak anladığım.Ki normal.Güzel detay
![]()
O kadar fark olmaz herhalde.Sabo'nun zirvesine Luffy dalga geçerek üstünlük kuracak anladığım.Ki normal.