İnandım
Şimdi sana şöyle söyleyim, Elbaf önemli olabilir. Ama illa bu önemini kazanması için Luffy'nin klasik bir şablonda dövüşmesi gerekmiyor. Mesela Water 7 oldukça önemli bir arctı. Ama işleyişi klasik değildi. Burada da benzeri şeyler olabilir. Misal aynı örnekten hareketle Karasakal burada dahil olur. Bizimkiler tokat manyağı olup Shanks falan indirilir. Sonra Raftel'a giderler ve orada kavga ederler falan.
Sen hikaye bazlı bakıyorsun ama ben kişi bazlı bakıyorum. 2 yonkou devrilince kim kalacak düşman olarak? Big Mom Elbaf'a gelip bir posta da Luffy'den mi yiyecek? Supernovalar hep beraber Luffy'e mi dalacak? Sadece Akainu var işte ve filo amirali şu aşamada dayak yer mi bilemiyorum.
Şimdi olabilir ama benim olamaz deme sebebim şu:
WB şu haliyle hala epey korkulan, diğer yonkoularla aynı ayarda görülen birisiydi ve hatta bir tık daha güçlüydü belki de. Dünyanın en güçlü adamı falan. Ama herif kral haki bile kullanamıyordu. Aşırı yaşlanmıştı. İkisi arasındaki farkı gördük. Yani seride yaşlılık önemli unsur hacı. Benzeri örnekler başka karakterlerde de mevcut. Yani basitçe Roger Garp WB gibi adamların gençlik halleri şuankilerden daha üstte.