Ya hacım böyle bakıyorsan o zaman neden bu kadar sinirleniyorsun Kaido'nun düşme ihtimaline?
. Sonsuza kadar ortalama shici ayarında takılsın mı bu çocuk?
-----------------------
Öte yandan bu argüman daha önce de dile getirildi. Ama sebebini anlamadım. Böyle düşünmeye iten şey nedir? Hadi Luffy'e avantaj verilen dövüşleri anlarım. Ama hiçbirzaman kelimesi abartı değil mi sence?
Güç dengelerinin içinden geçtiği için sinirleniyorum. Luffy'yi yonkou seviyesine getirmediysen ki bu çocuğun 2 önceki rakibi Cracker'di ne yonkousu onu anlamıyorum zaten de... Yanlış şeyler bunlar :/
3-5 örnek vereyim dostum.
Luffy Croco'yu yendiğinde Croco seviyesinde miydi ? İki sefer rahatlıkla yenildi. Suratına balgamı düştü kurtuldu. Kanım sayesinde sana dokunabiliyorum dedi herif taşı toprağı kurutuyor çöller oluşturuyor yarım(0,5) litre kana nalları dikti. Croco yenilsin diye bu kadar takla attıktan sonra ben sana Croco seviyesi der miyim ? Dememmm
Enel'i yendiğinde Enel seviyesi bir karakter miydi ? Enel belki de iki yıl öncesinin en güçlü 2 isminden biriydi. Onu da anti muhabbetine yendi. Logiaya hakiyle dokunursun anti muhabbetiyle değil. Normalde adama dokunamaması bile gerekir herifi yendi. Yersen..
Moria'yı yendiğinde Moria seviyesi miydi ? 1000 gölgeyi bana soksalar Roger ve Wb'yle yer içer kalkar mekanlarda hava atarım.
Kata'yı yendiğinde Kata seviyesi miydi ? Her konuda Kata'dan geri olan adam Kata'nın kendini yaralaması ve yere atmasıyla kazandı sayıldı. Dövüşte hakem olsa Kata hakemi aldatmaya yönelik hareketten kırmızı yerdi.
Gibi gibi...