Hani Dragon benim şahsi fikrim Shanksta senin şahsi fikrin. Kaido da Mangakanın şahsi fikri, hangisi daha doğru olur heralde bu seriyi yazıp çizeninki ?
Seriyi çizen adamın eli ayağı ayrı oynamasa kesinlikle katılırdım bu yoruma.Shanks'ın portresi çok farklı yonkolar içinde bile sadece bana göre.Hani Dragon benim şahsi fikrim Shanksta senin şahsi fikrin. Kaido da Mangakanın şahsi fikri, hangisi daha doğru olur heralde bu seriyi yazıp çizeninki ?
Aşağı demedim ki zaten bugün yarın Kaido, Shanks çizse ilk periyotta denklik görülür. Beyazsakal, Roger; Kaido, Linlin arasında olan da o. Savaş uzamadığı müddetçe denklik bozulmaz buna bir itirazım yokShanks bu isimlerden aşağı değil.
Kaido bayağı yaralandı,işini bitirmek için fırsatımız var Ana diyebilir belkiBence de o iş yaş. En fazla tutarlar BM'yi dövüş bitene kadar sonra herkes yoluna. BM'yi Kid gibi 3 tane bile olsa indiremezler. Şu an gözüken tablo bu. Prometheus kertenkelesi ne isteyebilir ki Allah'ım.. O da az şeytan değil bakalım ne yumurtlayacak.
Bu dövüşü Zoro kesin alacağı için bence açılmasına gerek yok.@Smoker bence şu konu açılabilir artık. İkisinin de gücünü gördük sonuç olarak.
Hawkins'e kaç oy çıkacak? 10 mu?@Smoker bence şu konu açılabilir artık. İkisinin de gücünü gördük sonuç olarak.
Evet öyle bir salaklık teklif edebilirKaido bayağı yaralandı,işini bitirmek için fırsatımız var Ana diyebilir belki
Bana göre Hawkins'in kemiksiz 20 oyu çıkar. Hem baştaki yorumlarla da karşılaştırırdık.Bu dövüşü Zoro kesin alacağı için bence açılmasına gerek yok.