@kekomancer gerçekten Zoro'yu Yk3 seviyesi görüyordun öyle mi ?
Yav adam Vista'yı King'den güçlü görüyor.Sanji'nin Peros için p.up alması gerektiğini düşünüyor .d@kekomancer gerçekten Zoro'yu Yk3 seviyesi görüyordun öyle mi ?
Şu anda da Yk2.5 görüyor olabilir.@kekomancer gerçekten Zoro'yu Yk3 seviyesi görüyordun öyle mi ?
Daha aşağısı. Arkı Yc3 bile bitiremeyebilir diyordum:d@kekomancer gerçekten Zoro'yu Yk3 seviyesi görüyordun öyle mi ?
Kaido'yu 2 tane Jack gelse öyle yaramaz reis acı gerçeğin farkındasın değil mi .dDaha aşağısı. Arkı Yc3 bile bitiremeyebilir diyordum:d
Fikrim pek değişmedi:d
Luffy amirallerden güçlü Zoro da amiral oldu galiba.Kaido'yu 2 tane Jack gelse öyle yaramaz reis acı gerçeğin farkındasın değil mi .d
Peki bu düşüncedeyken düşüncelerinin ciddiye alınmasını gerçekten bekliyor musun ?Daha aşağısı. Arkı Yc3 bile bitiremeyebilir diyordum:d
Fikrim pek değişmedi:d
Zoro amiral etmez.Saldırı gücü ve dayanıklılık iyi ama geriye kalan konularda eksikleri var.Luffy temizinden Fuji'yi,Kizaru'yu döver şu an.Zoro'nun featleri de oldukça sağlam bu arada.Luffy amirallerden güçlü Zoro da amiral oldu galiba.
Wano sonu Zoro amiral muhabbeti Tobi = Obito olayına döndü bu japonları seviyorum.
Bunu senden duymak inan tuhaf hissettiriyor:dPeki bu düşüncedeyken düşüncelerinin ciddiye alınmasını gerçekten bekliyor musun ?
Kendi cevap versin duyunca şok olacaksın.@kekomancer gerçekten Zoro'yu Yk3 seviyesi görüyordun öyle mi ?