Silinmiş Üye
Seni yerim. Wasabi ile yumusatilmis bebegim benim.Net tatlı bir açıklama ve avatar öyle. ?
Seni yerim. Wasabi ile yumusatilmis bebegim benim.Net tatlı bir açıklama ve avatar öyle. ?
Yeni oldukları için daha doğrudur demek tam olmaz ama illa doğru çeviri olsun diyorsan istediğin bölümün cevirilerine cnet128 yazarak ulaşabilirsin.En doğru çeviri onda gibi duruyor.Hımm renkli sayfa çevirilerini dikakate almak daha mantıklı o zaman.
Açtığıma pişman oldumKafalardaki Luffy profili bu sanırsam
Onda da aradığım bölümler eksik.Yeni oldukları için daha doğrudur demek tam olmaz ama illa doğru çeviri olsun diyorsan istediğin bölümün cevirilerine cnet128 yazarak ulaşabilirsin.En doğru çeviri onda gibi duruyor.
O zaman boşver Van piisi.Gel Kingdom okuOnda da aradığım bölümler eksik.
Manga okuyamıyorum çok fazla ya. Birkaç sayı baktım ona. Sonra animesine başlamıştım forumda övülünce. Ama animesi biraz mangasına göre zayıf kalmış.O zaman boşver Van piisi.Gel Kingdom oku
normal halinin kafası çok yuvarlak geliyor artık oyum bleach e bnha da fena değil çocuk hali için baya iyi olurduEn iyi zoro hangisi olmuş sizce? ben db zoro'yu sevdim.
luffy = green goblinnami cok iyi olmuş.