Doğrudur ama Hancock'tan, Dof'tan, Çinşao'dan daha fazla hak ettiği aşikar.Valla yok demem sevinirim sevinmesine de Sanji'den h.haki havası alamadım bir türlü.
Doğrudur ama Hancock'tan, Dof'tan, Çinşao'dan daha fazla hak ettiği aşikar.Valla yok demem sevinirim sevinmesine de Sanji'den h.haki havası alamadım bir türlü.
Vergo olayında da wanodaki b. Maria olayındada kadın sesi duyup gitti kimsw duymazken. He birde ihtiyarın idamında da duymuştu. Aslında bunlar bence gözlem hakisiyle alakalı sadece hedefi sadece kadınlara yönlendirmiş gibi gözüküyor. Ki b.maria olayında luffyde gözlem hakimi geliştirmeliyim yada sanjinin ki benden iyimiş gibi birşey demişti çevirilerde 1-2 versiyonu vardı sanırım.Doğrudur ama Hancock'tan, Dof'tan, Çinşao'dan daha fazla hak ettiği aşikar.
Zoro kadar olamaz tabii . Benim Zoro'dan aldığım izlenim kral hakide Luffy'den sonra yer alan 5 kişinin içinde olabileceği.Valla yok demem sevinirim sevinmesine de Sanji'den h.haki havası alamadım bir türlü.
Hina gelmiş geçmiş tüm anime manga serileri içindeki en güzel kadın karakterdir.
Jujutsudaki karakterlere düşecek değiliz.
O kadar seri varken :/ Roche'nin fikirlerini dinlemeden boyle bi karar almak zor :/Jujutsudaki karakterlere düşecek değiliz.
Roche Aqua seviyor. Yeterince dinledim ben.O kadar seri varken :/ Roche'nin fikirlerini dinlemeden boyle bi karar almak zor :/
Kobeni'den sonra ikinci güzel daha doğru olur.Hina gelmiş geçmiş tüm anime manga serileri içindeki en güzel kadın karakterdir.
Kobeni mi?Kobeni'den sonra ikinci güzel daha doğru olur.