Wb'ın tayfasındakilerin bile o gemide mutlu olduğunu düşünmüyorum ben. :/ gemi bildiğin yüzen huzurevi.Tartışma yaratacak konu aklıma geldi: Oden Roger'ın gemisinde mi daha mutluydu yoksa Beyaz'ın mı? Yani hangisini daha çok seviyordu .
Wb'ın tayfasındakilerin bile o gemide mutlu olduğunu düşünmüyorum ben. :/ gemi bildiğin yüzen huzurevi.Tartışma yaratacak konu aklıma geldi: Oden Roger'ın gemisinde mi daha mutluydu yoksa Beyaz'ın mı? Yani hangisini daha çok seviyordu .
WB kimsesiz büyümüş. O da tayfa kurunca, gidecek bir yeri olmayan insanların kendini ait hissedeceği bir yer vermek istemiş. Tema güzel, Wb de büyük adam ama Oda hakkıyla işlemedi.Wb'ın tayfasındakilerin bile o gemide mutlu olduğunu düşünmüyorum ben. :/ gemi bildiğin yüzen huzurevi.
Yok ben biraz da eğlencesine yazdım zaten. Yoksa wb ve tayfaya aldığı adamların yetim olması falan güzel bir düşünce bence de.WB kimsesiz büyümüş. O da tayfa kurunca, gidecek bir yeri olmayan insanların kendini ait hissedeceği bir yer vermek istemiş. Tema güzel, Wb de büyük adam ama Oda hakkıyla işlemedi.
Tobi Roppo alır.Tobi roppo vs perospero,oven,daifiku,bege,tamago,pekoms kim alır sizce
Peki drake ve begeyi çıkartırsakTobi Roppo alır.
Tobi Roppo gene alır.Peki drake ve begeyi çıkartırsak
Perospero'nun olduğu takım kazanır.Tobi roppo vs perospero,oven,daifiku,bege,tamago,pekoms kim alır sizce
Tamago ve pekoms fazla dayanamaz ama Peros aklımı karıştırıyor.Tobi roppo vs perospero,oven,daifiku,bege,tamago,pekoms kim alır sizce