Tek kollu shanks vs. mihawk yumruk yumruğa ? Başka güne bırakalım demesin buna da.Shanks kankası hem.Kaybederse çok dayak yemez shanksdan.Mihawk erteler
Tek kollu shanks vs. mihawk yumruk yumruğa ? Başka güne bırakalım demesin buna da.Shanks kankası hem.Kaybederse çok dayak yemez shanksdan.Mihawk erteler
Tek kolluk bir adamla savaşmak ilgimi çekmiyorTek kollu shanks vs. mihawk yumruk yumruğa ? Başka güne bırakalım demesin buna da.Shanks kankası hem.Kaybederse çok dayak yemez shanksdan.
Shanks hakisini kapayacak mı? Bu önemli bir soru.Tek kollu shanks vs. mihawk yumruk yumruğa ? Başka güne bırakalım demesin buna da.Shanks kankası hem.Kaybederse çok dayak yemez shanksdan.
Tatlı dille çözmeye çalışır daha çok dövüşe girecek raddeye gelmez Shanks. Belki Teach.Oda'nın Shanks'a çizeceği bir dövüşü merak ediyorum. Gücünden hiçbir şüphem yokta tek kolla ne bileyim rahat hareket bile edemez. Kral hakinin farklı şeylerini görürüz büyük ihtimal.
Muakkak kendine protez bir kol yaptırmıştır.Oda'nın Shanks'a çizeceği bir dövüşü merak ediyorum. Gücünden hiçbir şüphem yokta tek kolla ne bileyim rahat hareket bile edemez. Kral hakinin farklı şeylerini görürüz büyük ihtimal.
Sanmıyorum. Bir şekilde kol takılacaksa şu ilk Mihawk Shanks buluşmasında Shanks'ta görürdük o kolu hiçte sorgulamazdık. Şuan saçma olur sadece dövüş için takıyorsa. Tak çıkar değil sonuçta bu .dMuakkak kendine protez bir kol yaptırmıştır.
Yani orasını bilmem ama o kolun yerini dolduracak birşey koyar, güç bazında söylüyorum bunuSanmıyorum. Bir şekilde kol takılacaksa şu ilk Mihawk Shanks buluşmasında Shanks'ta görürdük o kolu hiçte sorgulamazdık. Şuan saçma olur sadece dövüş için takıyorsa. Tak çıkar değil sonuçta bu .d
Hiç sanmıyorum. Luffylerin çöm haline dilenci oldular. Elbaf kesin olmasa da dev faktöründen dolayı güçlü olabilir. Ama bunlardan çıkma dev korsanları da öyle pek parlak değildi sanki liderleri 100 milyonar berry ödüle sahipti. Gerçi seri başında 100 milyon iyi ödüldü de neyse.
Bu krallıkların da varlığıyla yokluğu bir zaten. Kyros Pell Dalton falan anca öyle tipler çıkar .s
Wano'yu saymadım tabi.
Yani olayı ülke bazında düşünürsek balıkadam ülkesi her türlü en güçlüleridir, sebebi ise suyun altında olması ama saf askeri güç olarak bakarsak elbaf daha güçlü çıkar.Elbaf'ın daha güçlü olduğu net. Poseidon olaya dahil olmadığı sürece ihtimal vermiyorum.
Shanks Kid'in kolunu kendine takmış.Oda'nın Shanks'a çizeceği bir dövüşü merak ediyorum. Gücünden hiçbir şüphem yokta tek kolla ne bileyim rahat hareket bile edemez. Kral hakinin farklı şeylerini görürüz büyük ihtimal.