Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orası hiç öyle olmazdı bu sefer havaya atılan tükürükte kurtarmazdı itfaiyecilerin kucağında kazanırdı Luffy karşılaşmayı en fazla. :)
-Luffy: Ace sana bir şey söyleceğim. Senin baban olacak o Beyazsakal'ı da ezip geçeceğim. Asıl baban Roger'ın gölgesinde kalmış davarın tekiydi
-Ace: Bıbımı hıkırıt ıtmı! Hikenn!!!!
....
-Ace: Nasıl işlemez?!!
-Luffy: Billurluyum :a:
İçten patlamalı tek yumruk ve Ace'in boynu tavuk boynu gibi kırılır...

Mutlu Son

-Luffy: Ace sana bir şey söyleceğim. Senin baban olacak o Beyazsakal'ı da ezip geçeceğim. Asıl baban Roger'ın gölgesinde kalmış davarın tekiydi
-Ace: Bıbımı hıkırıt ıtmı! Hikenn!!!!
....
-Ace: Nasıl işlemez?!!
-Luffy: Billurluyum :a:
İçten patlamalı tek yumruk ve Ace'in boynu tavuk boynu gibi kırılır...

Mutlu Son
Ace ölmeseydi bence Luffy'nin finalde bile zar zor diş geçirebileceği birisi olurdu.

Ace ölmeseydi bence Luffy'nin finalde bile zar zor diş geçirebileceği birisi olurdu.
Zarı zoru kişisel görüşe girer ve bu konuda kimseyi ikna edecek enerjim yok. :/ Tek bir gerçek var o da Luffy bir şeyi kafaya koyduysa yapar. KK olmak mı? Bitmiştir. Ace gitsin kumda oynasın.

Zarı zoru kişisel görüşe girer ve bu konuda kimseyi ikna edecek enerjim yok. :/ Tek bir gerçek var o da Luffy bir şeyi kafaya koyduysa yapar. KK'lık mı? Bitmiştir. Ace gitsin kumda oynasın.
Orası öyle. Ben Luffy'e laf atmadım zaten. Sen gene de Ace'i küçümseme dedim. Roger WB gibi olabilirlerdi.

Denjiro ve Ashura net Yk3 veya üstü seviyede. Peros üstü ise Kinemon, Kawamatsu banko. İnu-Neko ikilisini birlikte sayarsam komutan seviyesi 1 adam daha çıkar. Onları dahil etmemiştim. 5 boğayı katmana hiç gerek yok. O heriflerden 2'si sağ kol veya üstü seviyede zaten.
Kawamatsu, Yk4 eder de üstü etmez. Kimemonu ben o kadar güçlü görmüyorum ya. Diğerlerine katıldım fakat Yk 3 etse de üstü etmez Ashura ve Denji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık