Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dof,Kaido'yu raftele getirir one piece'siz geri götürür la gelse ne olacak adasına.

Dof'u sıkıntıya sokabilecek tek durum,Kaido'ya yanlış bilgiler verilip kışkırtılıp Dof'a saldırabilme durumu.Gerçi ona da çare bulurdu Dof.
Dof Kaido'dan çok korkuyor. Muhtemelen yapabileceklerinin ve gücünün farkında. Adını duyar duymaz yüzünün renginin değişmesi ve Law'ın istediği her şeyi kabul etmesi de bu yüzden zaten. Yani Dof meyve üretmeyi kestiği an Kaido da onun fişini çekecekti ve Dof da bunu çok iyi biliyordu. Dof bu yüzden Ceaser'ı elinde tutmak istiyor Punk Hazard da ki merkez yok olsa da. Sonuçta Ceaser yanında olduğu sürece meyve üretmeye devam edebilir biraz aksasa da.

Dediğin oluşum 2 yonkou oluşumunu karşılıyor zaten bir zahmet girsinler. Wano güçlü dediysek dünya hükümetinin en büyük silahlı gücünden üstün demedik. Wano, öyle 2 amiralin girip çıkacağı kadar güçsüz, 4 amiralin girip çıkamayacağı kadar da güçlü değil. Baktığın zaman baya güçlü demek bu zaten.
Akainu'nun girmeye çekindirecek nasıl bir gücü var ? Koskoca Wano'yu Oden'den sonra Kawamatsu, Kinemon gibi adamlar mı savunacak. Oden'i ne Akainu'dan ve 9 kızıl kını da ne 2 amiralden üstün görüyorum.

Maalesef Oda net sıvamış bu konuda. Wano güç bakımından çok beklentilerin altında kalan bir yer bence. Şu amirallere ve Akainu'ya bakıyorum. Bir de 9 kın ve Oden'e bakıyorum. Denizciler güle oynaya çıkıp girerler bu Wanoya bu adamlar varken.

Oden ve Kın'lar dışında kim var deniliyor da lan Kın'lar dediğiniz adamların hepsi komutan seviyesi adamlar zaten. İçlerinde en az 2 tane Yk3 veya üstü en az 3 tane Peros üstü adam var. Zirve Hyogoro Queen seviyesi adamları falan parçalayacak düzeyde. Bunların başına Oden gibi yonkou level bir adam varken burayı temizlemek öyle 2 tane amiralin yapabileceği bir şey değil. Sakazuki'ye sorun bakalım fazladan feda edebileceğin 2 amiralin var mı diye ne dicek :fool:

Kınlar ve Oden dışında kim var sağlam adam ? (Kaido ve tayfasını saymıyorum.)
Sayısal üstünlük var Wano'da bir bu, iki Wano bölgelere ayrılmış o bölgelerin kendilerine ait lordları var onların orduları var boş adam değiller. Kınların içinde komutan edecek 4-5 tane adam var. Kaido ve Oden'in ilk karşılaşmalarını hatırla Kaido'nun dediklerini. Yakuzalar vesaire denizcilerin eli Wano'ya değmez. Gözlerini karartıp tüm güçleri ile gelmeleri lazım o zaman da zaten arkalarından poşet bağlarlar xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık