Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizciler şu güncel haliyle Wano'ya Oden dönemindeyken çok rahat girmez miydi sizce ? Oden hariç cidden büyük güçleri yok bu adamların. Ben Akainu, 3 amiral ve bütün birliklerle nedense güle oynaya girip çıkacaklar gibi hissediyorum.
Denizcilerin daha güçlü olduğu kesin de belli bir gücün üzerindeki samurayların çoğu Kaido güçleri tarafından öldürüldü. Oden seviyesinde olmasalar da çok fazla olduklarında fark yaratırlar.

Denizciler şu güncel haliyle Wano'ya Oden dönemindeyken çok rahat girmez miydi sizce ? Oden hariç cidden büyük güçleri yok bu adamların. Ben Akainu, 3 amiral ve bütün birliklerle nedense güle oynaya girip çıkacaklar gibi hissediyorum.
Dediğin oluşum 2 yonkou oluşumunu karşılıyor zaten bir zahmet girsinler. Wano güçlü dediysek dünya hükümetinin en büyük silahlı gücünden üstün demedik. Wano, öyle 2 amiralin girip çıkacağı kadar güçsüz, 4 amiralin girip çıkamayacağı kadar da güçlü değil. Baktığın zaman baya güçlü demek bu zaten.

Denizciler Wano'ya hiç bir şey yapamaz, Oden hariç orada başka güçlü lordlar da var, Zoro'nun babası denilen tip mesela kaç yıl karşı koymuş Kaido'ya. Hygoru vesaire üzerine bir dünya nitelikli asker, samuray var. Denizcilerle top gibi oynarlar.

Not: Bu kraldan bahsetmiyorum bile kral = Şelale :a:

Denizciler Wano'ya hiç bir şey yapamaz, Oden hariç orada başka güçlü lordlar da var, Zoro'nun babası denilen tip mesela kaç yıl karşı koymuş Kaido'ya. Hygoru vesaire üzerine bir dünya nitelikli asker, samuray var. Denizcilerle top gibi oynarlar.

Not: Bu kraldan bahsetmiyorum bile kral = Şelale :a:
Oden dışında Wano'da doğru düzgün adam yok kınları saymazsak iki amiral ve Garp gibi adamlar içinden geçer samurayların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık