Ben de bunlar bittikten sonrasını kastettim. Her şey bittiğinde Luffy'nin köyüne gidip oturmasından ziyade mezarı başında anılırken gösterilmesi daha güzel olur. Yapacak bir şeyi kalmıyor. Roger'ı düşün. Yaşamadığı macera kalmadı, dünya tarihini öğrendi, üstüne OP'u buldu. Bu adam ölmeseydi Beyazbıyık gibi denizde dolanmak ona bir anlam ifade etmezdi artık. Luffy'nin durumu da böyle. Eskide G formundan ömrü kısalıyordu hatta MF'de Ivankov'dan dolayı da epey kısalmış olmalı fakat yanılmıyorsam Oda bir daha bununla ilgili bir şey belrtmedi. Fakat öyle ve böyle nasıl olur bilemem, Luffy seri sonu ölür. OP'a da bu yakışır.Oda Luffyi öldürmeye yanaşmaz bir şekilde sağ kalmasını sağlar diye düşünüyorum hatta bu konu hakkında Lawın meyvesiyle hayata dönecek vb teoriler var birde tayfanın ve onu seven bütün insanların nasıl bir duygu durumuna gireceğini aklım almıyor hepsi salya sümük Ayrıca hastalanıp ölmesi fazla Rogervari bi ihtimal ömrü kısaldığı için ölse daha mantıklı Birde One piecein bullunması OP için yeterli değil daha Kutsal ejderler,im meselesi var bu düzen dururken serinin bitmesi mümkün değil Bizim tayfa poneglyplerde yazanlarla hükümetı düşürmeli veya aracı olmalı sonuçta dünya düzeni değişmediği müddetçe yapılanlar bireysel hayaller dışında bir anlam ifade etmeyecek