Vegapank'ın yalancısıyım. xdBu mu beklenen?
Vegapank yalancı mı pekiVegapank'ın yalancısıyım. xd
Eskiden spoiler veriyordu diye hatırlıyorum. Kişiliği hakkında troller diyen olmadı ama emin değilim. Sanji'nin doğum günü diye troll yapıyorlar diyen de var. BU daha muhtemel gözüktü bana.Vegapank yalancı mı peki
WG'dekilerin de hoşuna gidiyor zaten bu durum. :d Arlong Park'ta bu kadar troll yapamaz mesela.Lance boşun teki zaten böyle birşey demesi normal.
Lance denilen eleman Redon değil mi ?WG'dekilerin de hoşuna gidiyor zaten bu durum. :d Arlong Park'ta bu kadar troll yapamaz mesela.
Kendisi bir şey söylemiyor ama büyük ihtimalle o.Lance denilen eleman Redon değil mi ?
Ben de redon olsam orayı ciddiye almam. Gerçi şimdi de almıyorum.Kendisi bir şey söylemiyor ama büyük ihtimalle o.
Eğleniyor o forumda da kafasına göre.
Ben Bogard'a sorduğumda büyük ihtimal o demişti bana.Kendisi bir şey söylemiyor ama büyük ihtimalle o.
Eğleniyor o forumda da kafasına göre.
Sanırım, sızdırma bu mesajdan ibaret. Ben biraz uzundur diye düşünüyordum ama neyse. Tek önemli şey Sanji'nin meyve yiyeceğini veya yeni kıyafet giyeceğini söylemesi oldu. Tabi doğru mu değil mi sonraki bölümlerde göreceğiz bunu.-There will be a great event (supremacy)will happen to Sanji even Zoro’s fans will be Sanji’s fans after that event
-Sanji will maintain the balance of the world
-Sanji will fusion with a mythical fiery bird* not obeying orders
*by obtaining new fruit / new suit depends on the translation