Dediğin olabilir ama trolleme yapmadığını hatırlıyorum hiçbir zaman. :/ Zaten 985.bölümden beri spoiler paylaşımı yapmayı bıraktı. Şimdi tekrardan gözüktü.Muhtemelen boş trolleme peşinde yine
Dediğin olabilir ama trolleme yapmadığını hatırlıyorum hiçbir zaman. :/ Zaten 985.bölümden beri spoiler paylaşımı yapmayı bıraktı. Şimdi tekrardan gözüktü.Muhtemelen boş trolleme peşinde yine
Merak ettim şimdi acaba ne diyecekDediğin olabilir ama trolleme yapmadığını hatırlıyorum hiçbir zaman. :/ Zaten 985.bölümden beri spoiler paylaşımı yapmayı bıraktı. Şimdi tekrardan gözüktü.
Sen Zoro fanı değil miydin? Seni ilgilendirmiyor ki bu :/VegaPank 12 saatten az kaldı açıklamama demişti ama herhalde 15-16 saat oldu.
Dediğine göre Sanji fanı olacakmışım başıma neden bu felaket gelecekmiş merak ediyorum.Sen Zoro fanı değil miydin? Seni ilgilendirmiyor ki bu :/
Sanji için o kadar ban yedin, yıldırma yedin zamanında ama son zamanlardaki pasif yorumlarından sonra bu bardağı taşıran son damla oldu.Dediğine göre Sanji fanı olacakmışım başıma neden bu felaket gelecekmiş merak ediyorum.