Çok detaya girmese de haki kırıntıları mevcut MF'de. Özellikle küre veya yuvarlak çiziyor gelişmiş hakiyi: Shanks vs Akainu, Roger vs WB, Luffy vs Ağaç
Var tabi ama tam net olmadığını düşünüyorum. Mesela akainuya marco ile vista aynı anda saldırırken, akainu haki kullandıklarını söylüyordu.
Buradaki bilginç olan şey akainu, vista ile marconun haki kullandığını nasıl anladı mesela? Akainu burada amiral savunması dediğimiz şeyi yapıyor diyorduk hep, katakuriyi de görünce gözlem hakisinin getirdiği bir özellik olduğunu gördük sonradan (Doğru değil mi ben mi uyduruyorum yoksa
). Yani normalde marco ve vista tam vuracağı sırada akainu logia bedenini kata gibi vurulacak bölgeyi boşaltıyor ama bunu yapmasına rağmen marco ve vistanın hakisinin olduğunu nasıl anlıyor bu sahnede benim de garibime giden olay bu. Bedeniyle temas kurmadığı halde marco ve vistanın haki kullandığını nasıl anladı. Şimdi düşündüm de şu vistaya bile haki kullandığı söylendi MF arcında ama mihawka hiç bir şey denmedi. Şu E.Oda tam sopalık adam harbiden.