oha bu ciddi olamaz imkanı yok o kadar da değildir canımBunlar iyice uçmuş ya
oha bu ciddi olamaz imkanı yok o kadar da değildir canımBunlar iyice uçmuş ya
Yamato değil Zoro'dan bahsediyorum. Zoro'nun çatıda olma nedeni Marco ve Yamato'dan güçlü olmasından ötürü değil. Kurgusal sebeplerden ötürü orada. Bu sebeplerin de Luffy'nin sağ kolu olmasıyla, Zoro'nun çatıda olmasından mutsuz olanların sarıldığı Enma'yla bir ilgisi yok.Yamato daha güçlü olduğu için mi çatıda değil? Delil getirirsen sevinirim.
O kadar kötülükten sonra böyle basit bir ölüm ona kurtuluş olur, bence yaşıyor da ne zaman gösterecek harbi harbi kaç bölüm geçti?Şaka maka Oroçi kafasından ikiye bölünerek öldü mü.
One piece için hala inandırıcı gelmiyor. Bı haltlar çıkacak.
Wb’nin bu anketi önde götürmesi skandaldır.Bunlar iyice uçmuş ya
Dayi o Kaido'ya attığı atağı MF WB yese atomlarına ayrılır.Wb’nin bu anketi önde götürmesi skandaldır.
Belki gerçekten öldü. Bu şekile canice ölüm olsun One piece gözümde büyür benim. Adamın kafasını ikiye böldü tek seferde.O kadar kötülükten sonra böyle basit bir ölüm ona kurtuluş olur, bence yaşıyor da ne zaman gösterecek harbi harbi kaç bölüm geçti?
Şaka falan herhalde bu değil miBunlar iyice uçmuş ya
Gon ve Killu'dan ne haber en son Gon nen güçlerini falan heba etmişti var mı bir gelişmeGerçekten insanların işi yok gibi. Pek bir şey göremedim ben açıkçası. HxH okusanız yanacağız demek ki.