Jinbei ve Marco gibi isimler bozar. Yamato'nun pek bozacağını sanmıyorum, ama ben yine yazayım Zoro, Marco'dan güçlü değil zaten, Yamato ise Zoro'dan daha güçlü olabilir. Onlardan güçlü olduğu için çatıda değil. Benim kafamda Zoro'nun kurgudaki bir yeri vardı, çatıda olması da onu güçlendirdi. Yok enma olduğu için çatıda, yok zaten Yonko'dan tek yiyecek, pek önemi yok yorumları baya komik geliyor bana. Kendi sevdiği karakterler orada olsa coşacaklar bahane ediyor. Daha 2-3 ay önce Sanji ve Luffy çatıya çıkacak diye çoşuyordu benzer isimler yaw.Hem, 5 nova dışında biri olması zaten nova vs eski toprak 2 Yonkou tablosunu bozar. Marco, Sanji, Jinbei, Yamato gibi birileri olsa o tabloya anca zarar verirlerdi. Tek Drake eksik. O da başında Kaido ile birlikteydi. O da kabul edilebilir bir durum.
Ben Zoro'nun Kaido ile kapışacağını ihtimal bile vermiyordum. İyi mort oldum. Yamato'nun da çatıda olması o tabloya zarar verirdi. Sonuçta Kaido ve Linlin novaları gram ciddiye almıyordu. Bir de eski toprak bunlar. Birer birer düşüyorlar Beyazsakalla birlikte.Jinbei ve Marco gibi isimler bozar. Yamato'nun pek bozacağını sanmıyorum, ama ben yine yazayım Zoro, Marco'dan güçlü değil zaten, Yamato ise Zoro'dan daha güçlü olabilir. Onlardan güçlü olduğu için çatıda değil. Benim kafamda Zoro'nun kurgudaki bir yeri vardı, çatıda olması da onu güçlendirdi. Yok enma olduğu için çatıda, yok zaten Yonko'dan tek yiyecek, pek önemi yok yorumları baya komik geliyor bana. Kendi sevdiği karakterler orada olsa coşacaklar bahane ediyor. Daha 2-3 ay önce Sanji ve Luffy çatıya çıkacak diye çoşuyordu benzer isimler yaw.
Rainbow mist arc'ındaki bu abi de....Seride şu adamın filler olması kadar hiç bir şeye üzülmedim belki.
G8 arcı Long Ring Long Land yerine canon olsa kimse tepki vermez.Seride şu adamın filler olması kadar hiç bir şeye üzülmedim belki.
Ben mangaya tam başlamadan önce öyle sanıyordum zaten tam tersini hiç sevemedim o malum arcı.G8 arcı Long Ring Long Land yerine canon olsa kimse tepki vermez.
Ben o zamanlar animeden izlerken bu arcı izleyip Long Ring Long Land'i atlamıştım.Ben mangaya tam başlamadan önce öyle sanıyordum zaten tam tersi
Vermeyebilirsin, normal bir durum. Önemli olan sonrası. Karakterler beklentilerimizin üstünde bir iş yapınca bahanelere sarılmaya gerek yok.Ben Zoro'nun Kaido ile kapışacağını ihtimal bile vermiyordum. İyi mort oldum. Yamato'da zarar verirdi. Sonuçta Kaido ve Linlin onları gram ciddiye almıyordu. Bir de eski toprak bunlar.
Direkt öyle demiyor, işleyişi benzer diyor.Enma'yı almadan önce Zoro'yu da uyarıyorlar. Kinemon ben olsam almazdım diyor Zoro'nun kullanabileceğini düşünmüyordular ama Zoro kullanabildi. Yani kılıcın lanetli olması illa lanetleneceği anlamına gelmiyor. Tengu Zoro'yu yine uyarıyor felan verirken.
@William cutting
Bu arada nerede diyor Enma için lanetli kılıç diye hatırlayamadım..