Pekala, işte jeolojiden ilginç bir düşünce. Magmalar çok sayıda mineralden oluşabilir. Minerallerin kendilerini ve özelliklerini göz önünde bulundurmak, alev ile magma arasındaki çatışmayı anlamamızı sağlayabilir. Yalnızca Dünya üzerindeki sıcaklıkları dikkate alırsak, en sıcak alevler (~ 5.000 C) en sıcak magmadan (~ 5.700 C) daha soğuktur. Birçoğu, Magu-Magu ile Mera-Mera arasındaki tartışmanızın tümünün var olduğunu düşünüyor. T yüce hüküm sürerse, Magu-Magu da hüküm sürüyor. Yine de, en sıcak magmanın dış çekirdekte aşırı derecede sıkıştırıldığını ve Akainu'nun magması üzerinde bu kadar yüksek bir baskıya sahip olamayacağını unutmayın. Dünya yüzeyinde olduğu için teknik olarak lav. Ancak, denkleme kaya getiren Magu kavramını tanıttınız. Boğmak mantıklı, yangın söndürüyor. AMA, kayanın özelliklerini göz önünde bulundurmalıyız. Çoğunlukla kuvars (kuvarsın kaynama sıcaklığı 2.230 C) içeren bir felsik magma varsayılırsa, Akainu'nun kayaları Ace'in en yüksek sıcaklıklarıyla kaynar. Gerçekçi olarak, Ace'nin kaybetmesinin nedeni durumsaldı. Ace kendi başına tutabilirdi ve magmayı buharlaştırabilirdi, ancak o sadece hazırlık yapmadı ve uygun şekilde karşılık vermedi. Sonunda Luffy'yi korurken öldü. Eğer (Ace) kazanmak için savaştıysa, süreçler sırasında ona (Luffy) zarar vermiş veya hatta öldürmüş olabilir. En azından benim düşüncem bu.Magma ateşe karşı bariz üstünlük kurmuştu. Şimdi Sabo'nun yenmesi saçma olacak.
Bu şekilde bir yazı buldum bu konuda dediğim gibi savaş şartları herşeyi değiştirebilir diye düşünüyorum tabi bu konuda herkesin görüşüne saygım var
Bu benim şahsi düşüncem