Şuan geliştirdiği ryou haki buna uygun diyebiliriz sanırım o zaman çok fazla temas etmeden vurmasına olanak sağlar diye düşünüyorumAdama yumruk atsan elinin kopma şansı var. Magma çok tehlikeli bir güç çok.
Şuan geliştirdiği ryou haki buna uygun diyebiliriz sanırım o zaman çok fazla temas etmeden vurmasına olanak sağlar diye düşünüyorumAdama yumruk atsan elinin kopma şansı var. Magma çok tehlikeli bir güç çok.
Akainu'nun böyle geniş alanlı savunması var. İçten patlamalı yumruklar geniş bile olsa boşa gidebilir.Şuan geliştirdiği ryou haki buna uygun diyebiliriz sanırım o zaman çok fazla temas etmeden vurmasına olanak sağlar diye düşünüyorum
Luffy'nin vurduğu boşa gitmezAkainu'nun böyle geniş alanlı savunması var. İçten patlamalı yumruklar geniş bile olsa boşa gidebilir.
Evet kesinlikle güç bakımından küçümsenmesi mümkün değil gözlem hakiside üst seviye olmalı sadece temes konusu hakkında net bir fikir yürütebiliyorum şuanAkainu'nun böyle geniş alanlı savunması var. İçten patlamalı yumruklar geniş bile olsa boşa gidebilir.
Eski 3 lü her biri özel ama en güçlü olanın Akainu olduğu bariz bence. Hem kendi dengi adamı yendi hem filo amirali oldu (serideki önemi arttı) Meyvesi direkt öldürücü hata affetmez. Diğer amirallerden bariz üstün.Benim en büyük endişem kizaru güç bakımından sanki gizli as gibi düşünüyorum bana daha üstün geliyo her açıdan sizler ne düşününoyosuz o nasıl engelleniz emin olamıyorum
Luffy yumruk atıp hakiyi boşa gidince iptal etse ve kolunu geri çekerken Akainu reis vücudunu tamamlasa Luffy'nin eli erir.Luffy'nin vurduğu boşa gitmez
Katakuri ile yaptığı dövüşün tehlikeli versiyonu hataya yer olmayan bir dövüş kuzan bile bir anlık dikkatsizlikle kaptırdı bacağıLuffy yumruk atıp hakiyi boşa gidince iptal etse ve kolunu geri çekerken Akainu reis vücudunu tamamlasa Luffy'nin eli erir.
Korsan olsam kapışmak isteyeceğim son adam Akainu olurdu. Kaido falan dövüp bırakırda bu adamın vurduğu yaşamıyor.Luffy yumruk atıp hakiyi boşa gidince iptal etse ve kolunu geri çekerken Akainu reis vücudunu tamamlasa Luffy'nin eli erir.
Kuzan büyük iş başardı 10 gün dövüş gerçekse. Dikkat full adamda.Katakuri ile yaptığı dövüşün tehlikeli versiyonu hataya yer olmayan bir dövüş kuzan bile bir anlık dikkatsizlikle kaptırdı bacağı