Sanji biraz daha sert vursaydı bizi öldürme diye yalvarırdı bile...Tabi giderdi sen bunlara bakma Luffy her zaman kalkıp gidebilir, canı sıkıldığından yatıyordu.
Açtım tekrar baktım da Nami'nin o sözüne rastlayamadım.Luffy orada Lucci dövüşündeki gibi anlık iradeyle kalktı. Sonra ne kadar süre uzanıyorsa artık, Nami "daha ne kadar bekleyeceğiz" diyor...
Hepsiyle dövüşmeye çalıştı. Ayrıca nami'ye kaç dese kaçar mıydı sence?Tayfa üyesine değer verdiği için orada bekleyip yemek de yemeyip Nami'nin alınmasını sağladı
Sanji öyle bi beyin sarsıntısı yaşatmış ki adam Danji diye hayali bir karakter uydurmuş.Açtım tekrar baktım da Nami'nin o sözüne rastlayamadım.
Sanji son vuruşunu yapıyor ve ailesine doğru dönüyor.
Ailesinin yanına vardığında Luffy ayağa kalkıp Sanji'ye sözlerini söylüyor. Hala bilinci açık yani. Olay sonrasında ise uzanıp Sanji'yi bekliyor
Neden koskoca kaptan Nami’ye söz geçiremiyor mu?Hepsiyle dövüşmeye çalıştı. Ayrıca nami'ye kaç dese kaçar mıydı sence?
Sanji'nin saldırmasına izin verip karşılık vermeyen adam, öldürme diye mi yalvaracaktı?Sanji biraz daha sert vursaydı bizi öldürme diye yalvarırdı bile...
Op alemindeki en büyük aptallık tamam Ace'nin de aptallıkları vardı ama hiçbiri bu kadar aptalca değildi xD[/SPOILER]
Söz geçirme meselesi değil. Tayfanın arasında garip bir ilişki var. Normalde kaptanın emrine önem verirler ama biri tehlikeye girdi mi onun için savaşırlar. Yoksa kaptanın emirlerine uyduklarini 880 li sayıların birinde nami'nin camı kırıp bu kaptanın emriydi lafından anlayabilirizNeden koskoca kaptan Nami’ye söz geçiremiyor mu?