Şunun gibi bir şey olur o vsŞeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....
Şunun gibi bir şey olur o vsŞeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....
Evet güzel bir konu lazım ama böyle daha bir kaos çıkartcak konu olsunSpoiler yok canım sıkıldı.
Mangaya bakıyordum da şu sayfada , Rosward oğlu Charlos (sümüklü) için "benim yakışıklı oğlum sana ne yaptılar bölye" diyor.
Aynı sayfada Bonney ve Kuma da var. Acaba Kuma, Bonneyin oğlu ve bu cümle Bonney içinde geçerli olaiblir mi?
Oda bize alttan alttan bu mesajı veriyor mudur? OP Wikiden baktım ikiside Sorbet krallığının hükümdarları olarak
gözüküyor.
Luffy ve Ace iyi de diğer ikisini çıkarıp yerlerine birer yonko ve amiral koyarsan daha iyi kaos yaratabilir.Dragon, Luff vs Roger, Ace yeterince kaos çıkarır mı?
baba oğul düellosu kan çıkarır bence ama dediğin de mantıklıLuffy ve Ace iyi de diğer ikisini çıkarıp yerlerine birer yonko ve amiral koyarsan daha iyi kaos yaratabilir.
Evet, güzel ilişki ama forumda amiralciler vs yonkocular güzel tartışıyor Bir de Roger ağır basabilir burada, o yüzden dedim ama sen bilirsin.baba oğul düellosu kan çıkarır bence ama dediğin de mantıklı
Siz öyle diyorsanız öyledir tabi kralımEvet, güzel ilişki ama forumda amiralciler vs yonkocular güzel tartışıyor Bir de Roger ağır basabilir burada, o yüzden dedim ama sen bilirsin.
Rogerin gücünü kıyaslayacak bir noktamız var ama Dragon?Dragon, Luff vs Roger, Ace yeterince kaos çıkarır mı?
Rogerin gücünü kıyaslayacak bir noktamız var ama Dragon?
Tabi Kaos severim, açmanı da isterim