Sorma Fandaşım yav... Yani neden böyle yapıyor gerçekten anlayamıyorum. OP’un en güzel yanlarından birini mahvediyor resmen çakal...Nerdeeeeeeen nereye! Bu kadar sunileştirilir mi yav bir seri ? ?
Sorma Fandaşım yav... Yani neden böyle yapıyor gerçekten anlayamıyorum. OP’un en güzel yanlarından birini mahvediyor resmen çakal...Nerdeeeeeeen nereye! Bu kadar sunileştirilir mi yav bir seri ? ?
Hiç anlamıyor. Yapması gereken tek şey arcları daha kısa tutmak, ama daha çok arc yazmaktı. Koskoca Nw'de gördüğümüz ada sayısı çok az. Girişteki o yıldırım adasını hala merak ediyorum. O adalar yerine balık-adam arc'ı, Dressrosa'yı uzun tuttu. :/Hyo zaten en son o noktaya gelmedi mi? Luffy ders almaya gitti adamı kafalayıp döndü. Kaido'yu yenecek hakiyi zaten biliyormuş paşam sadece sopa çekmiş canı.
Bu eğitim meytim power-up konularından hiç anlamıyor Oda. Ne zaman işin içine eğitim soktu kimseyi tatmin edemedi. Bizimkiler mekan basıp eğitim kasmakla uğraşmazken ya da macera içerisinde gelişirlerken daha iyiydi. Ray içip Kuja kadınlarıyla kırıştırmaktan Luffy'i hayvanların kucağına bırakmış.
Little Garden falan görmüştük ya eskiden. Burada gördüğüm en en ilginç şey Tüylü Adası yürüyen bir fil ne kadar da havalı... Supernovaların gittiği o garip adalardan eser bile yok. Dressrosa ve Balık-Adam adası rezaletti ya. Zaten aradan sonra Punkhazard hariç tatmin edici arc yok.Hiç anlamıyor. Yapması gereken tek şey arcları daha kısa tutmak, ama daha çok arc yazmaktı. Koskoca Nw'de gördüğümüz ada sayısı çok az. Girişteki o yıldırım adasını hala merak ediyorum. O adalar yerine balık-adam arc'ı, Dressrosa'yı uzun tuttu. :/
Tek Garp yeter yahu.Niye gangbang vidyo çekmek istiyorsun.Şeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....
Senden troll olmayan bir konu açma fikrini beklemezdim.Açsan güzel olur.Şeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....
Bir anda nereden esti ?Şeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....
Spoiler yok canım sıkıldı.Bir anda nereden esti ?
Wb'ı karşı tarafa koy da adil olsun.Şeytan diyor ki... Beşinci seviyeye kadar tüm YC komutanları + Dof ve tüm tayfası VS Prime Garp, Roger ve Newgate konusu aç....