Üye silindi 1004
Anime utanmasa Zoro, Susanno açıyordu. Yemin ederim başkasına adına utanmayı yaşadım.Zaten bir beyblade havası verilmiş anime'de Kamazo vs Zoro'dan belliydi beyblade'e döneceği.
Anime utanmasa Zoro, Susanno açıyordu. Yemin ederim başkasına adına utanmayı yaşadım.Zaten bir beyblade havası verilmiş anime'de Kamazo vs Zoro'dan belliydi beyblade'e döneceği.
Bu fikrine katılmıyorum, sebebi fikrin falan değil ha, hiç öyle bir şey yok ama yine de katılmıyorumNeyi tartışıyorsunuz onu da anlayabilmiş değilim gerçi. :/ Enma, Zoro için ciddi bir p-up oldu işte. Mangaka baktı Kaido karşısına kendi haki seviyesiyle çıkarmak ya da olması gerekenden çok daha yüksek göstermek sıkıntı yatacaktı, çözüm olarak Enma'yı sundu.
Özel zaten. Zoro kılıç ustası değil mi? Daha iyi kılıç alabilir. (Wado dışında.)Tamam haki kullanımı Red'in dediği gibiyse. Zoro önceki kılıcına 30 yüklemek istiyordu yapamıyordu da bunun sayesinde kolayca istediği kadar yapabilecekse bir nevi tıkanıklığı açıp akışı kolaylaştıran bir şey ise de kılıç baya özel bir kılıç oluyor.
O zaman anime'de kim İtachi'nin susano'sunu üstlenecek ?Anime de utanmasa Zoro, Susanno açıyordu. Yemin ederim başkasına adına utanmayı yaşadım.
Evet yaa etraf bi anda mosmor oldu. mor renkli kılıç zoroda iyi durmaz bence ame no habakiri daha güzelAnime utanmasa Zoro, Susanno açıyordu. Yemin ederim başkasına adına utanmayı yaşadım.
Luffy'e de turuncu Susanno açar bir belli olmaz anime bu. Luffy de en son karanlık aura yayıyordu sanki.O zaman anime'de kim İtachi'nin susano'sunu üstlenecek ?
Diğer kılıçta 1'e beş alırken Enma'da 1'e 10 alıyor gibi bir durum var. Tıkanıklık değil de aynı zahmete daha fazla getirisi var gibi bence.Tamam haki kullanımı Red'in dediği gibiyse. Zoro önceki kılıcına 30 yüklemek istiyordu yapamıyordu da bunun sayesinde kolayca istediği kadar yapabilecekse bir nevi tıkanıklığı açıp akışı kolaylaştıran bir şey ise de kılıç baya özel bir kılıç oluyor.
Cidden o kılıç çok daha çekici gözüküyordu ya. Bölüştürürken neden güzel kılıcı Momo, çirkin kılıcı Hiyori'ye vermişler acaba... Cinsiyetçi Wano halkı kıza düşen miras daha az.Evet yaa etraf bi anda mosmor oldu. mor renkli kılıç zoroda iyi durmaz bence ame no habakiri daha güzel
En son baktığımda baya kıpkırmızı bir dalga yayıyordu etrafa sonra sarıya dönderdiler bakalım lgbt gibi anakarakterimiz her renk var.Luffy'e de turuncu Susanno açar bir belli olmaz anime bu. Luffy de en son karanlık aura yayıyordu sanki.
Bana birazcık olsun değer veriyorsan, birazcık olsun iyiliğimi ve mutluluğumu düşünüyorsan fikirlerime katılmamaya devam etmelisin zaten xdBu fikrine katılmıyorum, sebebi fikrin falan değil ha, hiç öyle bir şey yok ama yine de katılmıyorum