Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de bu onun nasıl özel kılıç yapacak? Kullanmanın ne anlamı kalıyor. Diğer kılıçlara da istediği kadar haki eklenip kılıç ustası da istediği kadar kullanabilir. Antrenman niyetine diyeceksiniz aynı kılıç ustası antrenman niyetine de yine hakisinin çoğunu yine kendi ekleyerek bunu yapabilir.
Daha güçlü saldırı yapacak işte. Ama yoktan varolan bir şey yok, g4'teki gibi benzin kullanıcının hakisi.
 
Peki kullanıcı bu hakiyi Enma'sız da diğer kılıçlara verip aynı saldırı gücünü çıkartabilir mi? Çıkartabilirse ne anlamı vardı almanın :D Yani Zoro'dan çekilen haki miktarını Zoro zaten kullanabiliyordu diyelim ki böyle işliyor kılıç neden verildi ben yanlış bir şey sormuyorum değil mi?
Ya Ferit'in dediği gibi bakılacak ya da benim dediğim gibi.:D Diğer yorumlar Enma'yı mantıksız yapıyor.
 
O dediğin ona ters değil. Kılıç kendini herkese kullandırmamak için o kadar hakilerini çekiyor da olabilir. Bu ona aykırı değil oradan savunmazsın. Ama haki konseptine bakış açım dediğin gibi olursa yani kişi kendindeki hakiyi bir anda istediği kadar kullanamıyorsa bu da uzmanlık gelişim ile alakalı ise o zaman dediğine katılırım ben de. Ama bunu destekleyecek pek bir şey yok gibi elimizde.
Anterman gibide düşünebilirsin 100kglik ağırlık var bide 200kglik ağırlık var zoro 100kgliği rahat kaldırıyor ve alıştığı için potansiyeli 100kglik oluyor sonra zoro 200 kglik ağırlığı kaldırıyor ve zorlanıyor ama zamanla alışıyor enmada daha fazla güç kulandırmak zorunda kalıyor ve alıştığında artık 200 kg zoroya ağır gelimiyor.
 
Zoro fanlığımı öldürdünüz Sanji fanları bile demez senin dediğini. Yazıklar olsun. Biz burada Enma için heyecan yapalım. Gerçi animede rengi çok kötüydü kılıca da pavyon moru verilmez yani. Ustası kılıcı Ankara'da dövmüş galiba o mor nedir?
Zaten bir beyblade havası verilmiş anime'de Kamazo vs Zoro'dan belliydi beyblade'e döneceği.
 
Daha güçlü saldırı yapacak işte. Ama yoktan varolan bir şey yok, g4'teki gibi benzin kullanıcının hakisi.
Tamam haki kullanımı Red'in dediği gibiyse. Zoro önceki kılıcına 30 yüklemek istiyordu yapamıyordu da bunun sayesinde kolayca istediği kadar yapabilecekse bir nevi tıkanıklığı açıp akışı kolaylaştıran bir şey ise de kılıç baya özel bir kılıç oluyor.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık